نوشته شده توسط : رعنا

امروزه با افزایش آمار طرفداران دندان پزشکی ترمیم و زیبایی ، بسیاری از بیماران خواهان انجام این نوع درمان های ترمیمی مثل کامپوزیت یا روکش هستند اما گاهی اوقات پس از انجام این درمان ها متوجه می شوند که دندان هایشان نیاز به ارتودنسی دارد و نمی دانند که آیا امکان انجام ارتودنسی روی دندان های ایمپلنت شده یا دارای روکش، کامپوزیت و پرکردگی وجود دارد یا خیر؟

بهترین نوع ارتودنسی برای قرار گرفتن روی کامپوزیت و روکش چیست؟

به طور کلی، متخصص ارتودنسی ترجیح می دهد که از بریس های ثابت برای قرار گرفتن روی دندان های روکش یا کامپوزیت شده استفاده نکند. گزینه ایده آل برای اینگونه بیماران ارتودنسی متحرک مانند اینویزیلاین می باشد. البته در مواردی که نتوان از ارتودنسی متحرک استفاده کرد و دندانپزشک مربوطه ارتودنسی ثابت را توصیه کرده باشد، می توان ارتودنسی ثابت را نصب کرد. با این حال ارتودنسی ثابت روی روکش،کامپوزیت یا لمینت نیازمند رسیدگی های بسیار بیشتری می باشد.

ارتودنسی روی دندان های ایمپلنت شده

متخصص ایمپلنت زمانی از ایمپلنت استفاده می کند که دندان طبیعی فرد به هر دلیلی از دست رفته باشد و نیاز به یک دندان مصنوعی دائمی داشته باشد . از دلایل از دست رفتن دندان می توان به شکستن یا خرد شدن آن به دلیل تصادف و یا پوسیدگی کامل دندان و نیاز به کشیدن آن اشاره کرد. از آنجایی که ایمپلنت دندان به استخوان فک متصل می شود، نمی توان آن را برای ارتودنسی از دهان خارج کرد. اگر نیاز به ایمپلنت دندان دارید و از طرفی دندان های طبیعی تان نیز باید صاف و مرتب شوند، پیشنهاد می شود که ابتدا درمان ارتودنسی را انجام داده و سپس ایمپلنت دندان را آغاز کنید. اگر بیمار به شلوغی دندان مبتلا باشد، بریس های ارتودنسی ممکن است تا جایی دندان ها را حرکت دهند که جای خالی دندان از دست رفته پر شود.

با بالا رفتن سن، دندان ها به طور طبیعی به سمت جلوی دهان متمایل می شوند. اگر قبلا دندانی را ایمپلنت کرده اید، ممکن است اکنون دندان های کناری ایمپلنت دچار نامرتبی و شلوغی شده باشند. در این موارد، به منظور ارتودنسی دندان های ایپلنت شده ، بریس ها دندان های طبیعی را سر جایشان بر می گردانند بدون اینکه دندان ایمپلنت شده تکانی بخورد. همانطور که قبل تر اشاره شد، به دلیل آنکه ایمپلنت ها به استخوان فک جوش خورده اند، می توانند به عنوان پایه و لنگری برای بریس های ارتودنسی عمل کنند.



:: موضوعات مرتبط: پزشکی , سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 1053
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 دی 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

در بیشتر مراجعینی که به مطب‌های دندانپزشکی و ارتودنسی مراجعه می‌کنند، مشاهده می‌شود که رنگ دندان‌هایشان غیرطبیعی و اغلب زرد رنگ است. این افراد شکایت می‌کنند که هرچه مسواک می‌زنند، دندان‌هایشان سفید نمی‌شود و زیبایی لبخندشان از بین رفته است.

بلیچینگ یکی از عمده درمان‌های ارتودنسی برای سفید کردن دندان هایی است که با روش های معمول سفید نمی‌شوند. با این روش می‌توان به راحتی طرح لبخند را درخشان‌تر و جذاب‌تر نشان داد. ما در این مقاله قصد داریم درباره بلیچینگ دندان ها مطالبی را ارائه دهیم.

مقدمه‌ای بر بلیچینگ دندان ها

بلیچینگ از جمله حرفه ای ترین خدمات و درمان های دندانپزشکی است، که به کمک آن رندانه های غیرطبیعی که بر روی سطح دنداندها چسپیده اند را از بین می‌برند.

این شیوه درمانی می‌تواند تمام لکه ها و رنگ های ایجاد شده بر روی دندان های طبیعی را پاک کند. اما نکته جالبی که درباره بلیچینگ وجود دارد این است که، روکش ها و ایمپلنت دندانی با کمک این روش سفید نمی‌شوند!

روند بلیچینگ دندان کاملا علمی و عملی است. در این روش از هیدروژن پراکساید برای اکسید کردن رنگ دانه های غیر طبیعی که روی سطح دندان ها چسپیده اند، استفاده می‌شود.

سفید کردن دندان تنها یک فرآیند ساده است. که سطوح خارجی دندان ها را از لکه ها پاک می‌کند. بیشتر موادی که در سفید کردن دندان ها وجود دارد، درمحصولات بهداشت دهان مانند خمیردندان ها نیز دیده می‌شود. بلیچینگ دندان اما فرآیندی پیچپیده تر است که عملکردی متفاوت و البته بسیار کاربردی تر از سفید کردن دندان ها دارد.

در کل دو فرآیند مختلف بلیچینگ در دستر هستند:

  • ‌خانگی
  • ‌مطبی

روش خانگی

فرض کنید خودتان قرار است از این روش استفاده کنید. یک جلسه با مطب ارتودنسی خودتان هماهنگ می‌کنید. طی این جلسه متخصص ارتودنسی از دندان های بالا و پایین شما با دقت یک قالب می‌گیرد.

دفعه بعدی که به مطب برگردید، متخصص ارتودنسی به شما قالبی که در جلسه پیش گرفته بود را تحویل خواهد داد. او به شما می‌گوید که چگونه و از چه طریقی به بلیچینگ دندان های خود بپردازید.

روش حرفه‌ای و در مطب دندانپزشکی

یکی از معایب بلیچینگ خانگی این است که در بیشتر موارد به دلیل اشتباه در ترکیب و استفاده از مواد، حساسیت های مختلفی در دندان ها و بافت های دهان ایجاد می‌شود. این روش اما در مطب، چون با ابزار حرفه ای صورت می‌گیرد، احتمال آسیب و حساسیت به حداقل می‌رسد.



:: موضوعات مرتبط: پزشکی , سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 956
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 دی 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

در صورتیکه فرد یکی از دندان هایش را به دلایلی از دست داده باشد و جای خالی آن در دهان خودنمایی کند، می توان به کمک بریج این جای خالی را بست یا پر کرد. در واقع بریج دندان یک دندان جعلی و مصنوعی است که توسط دندان های طرفین در جای خود نگه داشته می شود و به آن پونتیک می گویند. با اینکه بریج ها می توانند مانند پرکردگی ها ها از مواد مختلفی مانند طلا تهیه شوند، اما معمولا آنها را از پرسلین می سازند تا به رنگ دندان های طبیعی باشد.

چه کسانی کاندید خوبی برای بریج دندان هستند؟

بریج ها می توانند تا زمانی که دندان های اطراف قدرت نگه داشتن آنها را داشته باشند، در دهان بمانند. در صورتی که دندان های اطراف این جای خالی، ضعیف، شکسته و یا به هر طریقی قادر به نگه داشتن بریج نباشند، می توان از گزینه های دیگری نظیر ایمپلنت برای پرکردن جای خالی استفاده کرد.

روند بریج کردن دندان

طی جلسه اول، دندان های طرفین آماده می شوند. مرحله آماده کردن این دندان ها شامل تراش دادن جزئی برای ایجاد فضای لازم جهت سوار شدن روکش دندان روی آنها می باشد. سپس مدلی از دندان گرفته می شود که بر اساس آن، آزمایشگاه روکش ها، پونتیک و بریج را می سازد. متخصص ترمیم و زیبایی دندان نوعی بریج موقت می سازد تا بیمار بتواند طی مدت ساخته شدن بریج اصلی برای محافظت از دندان های اطراف و بافت های لثه از آن استفاده کند.

طی جلسه دوم، بریج موقت برداشته می شود و بریج پرسلینی یا فلزی جدید، روی دندان تنظیم می شود و در صورت بزرگ یا کوچک بودن اصلاح می شود. برای اطمینان از فیکس بودن چهارچوب آن و بایت باید چندین بار دیگر به دندانپزشک خود مراجعه کنید. البته این موضوع در هر فرد متفاوت است. در صورتی که بریج استفاده شده از نوع ثابت باشد، دندانپزشک ممکن است به صورت موقت آن را در جایش چسب بزند تا از چفت شدن آن اطمینان حاصل کند.

انواع بریج

 

  • سنتی
  • کانتی لور
  • مریلند


:: موضوعات مرتبط: پزشکی , سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 1043
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 دی 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

در مقایسه با کودکان، درمان ارتودنسی بزرگسالان دشواری ها و مشکلات بیشتری دارد. در این مقاله با درمان های ارتودنسی بزرگسالان و تفاوت آن با ارتودنسی کودکان بیشتر آشنا خواهید شد.

ارتودنسی بزرگسالان با ارتودنسی در کودکان تفاوت های زیادی دارد

به طور معمول کودکان بیشتر از هر قشر دیگری تحت درمان های ارتودنسی قرار می‌گیرند. به همین دلیل شاید اغلب افراد فکر می‌کنند ارتودنسی تنها مخصوص کودکان است. هر چند که این تصور تا حدودی درست است، اما بزرگسالان نیز به درمان های مختلف ارتودنسی نیاز دارند. با این تفاوت که نوع مشکلات آن ها و شیوه درمانشان متفاوت از کودکان است. ادامه مقاله را بخوانید با با کلیدی ترین تفاوت های ارتودنسی کودکان و بزرگسالان بیشتر آشنا شوید.

امکان اصلاح بایت در ارتودنسی بزرگسالان

ارتودنتیست ها برای درمان شرایط نامناسب دندان ها مثل مال اکلوژن یا عدم تناسب بایت، بیماران خود را تشویق به انجام درمان های ارتودنسی میکنند. انجام درمان های ارتودنسی در کودکان تقریبا ما را به هر دو هدف نزدیک میکند. اما این قضیه در خصوص برخی از بزرگسالان صادق نیست. برای مثال در برخی از بزرگسالان، مشکل اوربایت بسیار شدید و عمیق است. به طوری که برای عقب کشیدن فک و دندان ها، فضای محدودی وجود دارد. درمان اوربایت شدید در این بزرگسالان نیازمند کشیدن چند دندان خلفی است.

مشکلات کشیدن دندان

برخی از بزرگسالان به دلیل مشکلات دهان و دندانی که در گذشته تجربه کرده اند، مجبور به کشیدن یا از دست دادن ۱ یا چند دندان خود شده اند. در بعضی موارد متخصص ارتودنسی برای حل مشکلات دندان های این افراد، به مشکل بر میخورد. زیرا جای خالی دندان های کشیده شده میتواند برای تغییر موقعیت و جابجای دندان های نامرتب دشواری ایجاد کند. در این مواقع احتمالا نیاز باشد که با همکاری متخصص ایمپلنت در فضاهای خالی دندان ها، ایمپلنت یا حتی پروتز استخوانی کاشته شود تا ارتودنتیست درمان های لازم را انجام دهد.

اتصال دستگاه ها در ارتودنسی بزرگسالان

بریس های ارتودنسی که برای کودکان بکار می‌روند تنوع زیادی دارند و معمولا از ارتودنسی ثابت بیشتر برای کودکان استفاده می‌شود. اما بزرگسالان چندان تمایلی به این بریس ها ندارند. بنابراین برای بزرگسالان از ارتودنسی نامرئی، لینگوال و سایر دستگاه هایی که دیده نمیشوند استفاده می‌شود

تاثیر عوامل دیگر بر درمان ارتودنسی بزرگسالان

بزرگسالان با توجه به سن بالایشان و برخی تصورات دیگر ممکن است تمایل کمتری به درمان داشته باشند. عوامل زیر در انتخاب نوع درمان ارتودنسی در افراد بزرگسال دخالت دارند:

  • نوع انتظارات آن ها از روند درمان: آن ها انتظار دارند که طی یک دوره زمانی کوتاه تحت درمان قرار بگیرند و خیلی زود به نتایج دلخواه خود برسند. این درحالی است که حصول نتیجه در خصوص بزرگسالان کمی زمانبرتر است.
  • ابراز نگرانی از بابت تغییر ظاهر با دستگاه های ارتودنسی: بیشتر بزرگسالان دوست ندارند از ارتودنسی ثابت استفاده کنند. بنابراین اغلب دوست دارند به جای استفاده از سیمکشی های ناخوشایند و قابل توجه، رو به ارتودنسی نامرئی یا اینویزلاین بیاورند. (ارتودنسی متحرک)


:: موضوعات مرتبط: پزشکی , سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 935
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 دی 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

دلایل زیادی وجود دارد که دندان ها در طول مراحل مختلف زندگی ما کج می شوند.

در این جا برخی از رایج ترین علل بوجود آمدن دندان های کج را بررسی می کنیم.

بنابراین بیایید به آن بپردازیم:

ژنتیک

ژنتیک می تواند تاثیر زیادی بر روی شانس بوجود آمدن دندان کج یا فک ناهموار داشته باشد.

از دست دادن دندان

از دست دادن زود هنگام دندان های کودکان و یا بزرکسالان می تواند موقعیت دندان های باقی مانده را تحت تاثیر خود قرار دهد.

در این هنگام دندان های باقی مانده ممکن است به طرف شکاف ایجاد شده رانده شوند.

درمان ارتودنسی توانسته است راه حلی برای از دست دادن زود هنگام دندان های شیری کودکان پیدا کند.

در این باره توصیه متخصص ارتودنسی کودکان استفاده از فضا نگهدار است که در این مواقع برای کودک شما تجویز می شود.

برای بزرگسالان نیز  مراجعه به متخصص ایمپلنت و استفتده از ایمپلنت دندانی ، بهترین راه حل برای جایگزینی دندان از دست رفته است.

ترمیم دندان

ترمیم و اصلاح دندان ها ( بخصوص قرار دادن تاج و پل) ممکن است گاهی باعث ایجاد فشار بر روی دندانهای مجاور شود

بیماری لثه

هر گونه مشکل با لثه ها مانند آسیب یا بیماری ممکن است در نهایت بر روی دندان ها تاثیر بگذارد و باعث بوجود آمدن دندان های کج در شما بشود.

تغییرات دندان ها در اثر افزایش سن

سالخوردگی نیز می تواند عوارض جانبی خاصی را در موقعیت دندان های شما داشته باشد.

نگهدارنده متحرک

در میان بیماران ارتودنسی ، بزرگترین علت برگشت ارتودنسی بدون شک عدم استفاده از نگهدارنده ها است.

پس از اتمام دوره ارتودنسی ثابت تا زمانی که دندان های خود را با نگهدارنده های متحرک مراقبت می کنید برگشت ارتودنسی صورت نمی گیرد.

شما باید مطابق دستورالعمل ارتودنتیست خود شبها از نگهدارنده های قابل جابجایی خود استفاده کنید.

راه حل های صاف کردن دندان های کج

امروزه با اطمینان می توان گفت که به هر دلیلی که دندان های شما کج شده باشند درمان ارتودنسی راه حلی برای صاف کردن آنها پیدا کرده است.

اما برای اطمینان از تثبیت درمان ارتودنسی ثابت شما باید بلافاصله پس از حذف بریس ثابت خود از ارتودنسی متحرک استفاده کنید.

این عمل برای محافظت از سرمایه گذاری ، سلامت و زیبایی دندان های شما برای همه عمراست.

تکنیک های پیشرفته ای که برای ایجاد لبخند زیبا و سلامت دندان های شما مورد استفاده قرار می گیرد می تواند شما را به هدفتان که همان زیبایی لبخند است نزدیک کند.



:: موضوعات مرتبط: پزشکی , سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 1216
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 دی 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

از دست دادن استخوان نگهدارنده دندان نه تنها باعث ايجاد فضا هاي ناخوشايند در دندان ها مي شود بلكه به زيبايي فرد نيز آسيب وارد مي كند.

ممكن است شما در اثر تصادف يا بيماري دندان خود را از دست داده باشيد.

در اين صورت مهم است كه استخوان كافي در دهان شما براي ايجاد زيبايي مجدد و يا عملكرد بهتر درمان وجود داشته باشد.

بيماري لثه ، تحليل لثه و عفونت لثه نيز ممكن است منجر به از دست دادن استخوان نگهدارنده دندان شوند.

در اين صورت پس از بهبود بيماري لثه ، بازسازي بافت استخواني اطراف دندان و لثه يك سطح پايين تر از بافت مجاور بهبود مي يابد.

درمان براي از دست دادن استخوان نگهدارنده دندان

امروزه درمان هاي متعدي براي بازسازي استخوان از دست رفته در اطراف دندان ها وجود دارد.

كلينيك هاي متعددي در اين باره فعاليت دارند.

آنها قادرند درمان هاي خوبي براي بازسازي استخوان اطراف دندان ارائه دهند.

درمان هايي از اين قبيل:

  • بازسازي بافت استخواني
  • بازسازي بافت لثه
  • پيوند لثه
  • تغيير شكل دندان ها براي پنهان كردن معايب آنها
  • پنهان كردن مثلث سياه يا سوراخ بين دندان ها
  • پيوند كامپوزيت رزين چيني يا رزين كامپوزيتي رنگي به تاج
  • افزودن چيني به دندان ها براي ازبين بردن فاصله بين دندان ها
  • درمان ارتودنسي براي نزديك كردن دندان ها
  • جراحي اضافه كردن بافت نرم لثه يا بافت سخت استخواني مجزا يا مصنوعي

درمان ارتودنسي براي از بين بردن فاصله دندان ها

درمان ارتودنسي نزد يك متخصص ارتودنسي خوب مي تواند فاصله دنداني شما را بهبود ببخشد.

به طور معمول فاصله دنداني در اثر ژنتيك ايجاد مي شود.

درمان ارتودنسي با استفاده از دستگاه ارتودنسي ثابت مي تواند اين مشكل را حل كند و زيبايي لبخند را به شما هديه دهد.

پيوند استخوان براي درمان از دست دادن استخوان نگهدارنده دندان

اگر متخصص ايمپلنت  در گذشته به شما گفته است كه استخوان كافي براي كاشت ايمپلنت نداريد ، خبر خوبي برايتان داريم.

امروزه جراح دندان شما پس از ارزيابي كيفيت و كميت استخوان مي تواند توصيه كند كه از پيوند استخوان براي جايگزيني كمبود استخوان استفاده كنيد.

در اين روش مقدار كمي از استخوان از قسمت ديگري از بدن شما مانند استخوان ران برداشته مي شود.

زيرا استخوان ران شما مي تواند به سرعت كمبود خود را جبران كند.

به طور معمول اين جراحي پيوند استخوان براي جايگزيني استخوان از دست رفته با موفقيت صورت مي گيرد.

به اين ترتيب شما مي توانيد به اندازه كافي در فك خود استخوان براي نگهداري دندان داشته باشيد تا بتوانيد از ايمپلنت دندان خود پشتيباني كنيد.



:: موضوعات مرتبط: پزشکی , سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 1212
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 دی 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

ارتودنسی دندان روشی برای بهبود عملکرد، وضعیت و ظاهر دندان ها می باشد.

ارتودنسی در لغت به معنی ردیف کردن دندان ها است.
اگر دندان ها به هر دلیلی (کوچک بودن فک یا کجی دندان) روی هم افتاده باشند و یا هم تراز نباشند، جویدن یا گاز گرفتن با دشواری صورت می گیرد.

ارتودنسی شاخه ای از دندانپزشکی است که دندان ها ی نامرتب را ردیف می کند و ناهنجاری های فک را جراحی و اصلاح میکند؛ .

به متخصص ارتودنسی ارتودنتیست گفته می شود.

چگونه می توانم بفهمم که من به ارتودنسی نیاز دارم؟

اگر شما هر کدام از موارد زیر را در دندان ها و فکین خود مشاهده کردید بهتر است با یک ارتودنتیست درمورد دندان های خود مشورت کنید.

البته ارتودنسی از عبارات زیادی استفاده می کند که ممکن است برای شما نا آشنا باشد.

 

در اینجا برخی از اصطلاحات و معنای آنها ذکر شده است.

خط میانجی نا به جا

فاصله

ازدحام

اوربایت یا دیپ بایت

کراس بایت

اپن بایت

آندربایت

یک ارتودنتیست طرح درمان مرا بر چه اساسی در نظر می گیرد؟

متخصص ارتودنسی به وسیله معاینه دندان های شما تشخیص می دهد که آیا شما می توانید از ارتودنسی استفاده کنید و یا نیازی به ارتودنسی ندارید و مدت زمان ارتودنسی چقدر است.

تشخیص یک ارتودنتیست بر اساس ابزارهای تشخیصی که شامل موارد زیر است می باشد:

  • تاریخچه کامل پزشکی و دندانپزشکی
  • معاینه بالینی
  • قالب گیری از دندان
  • عکس های رادیو گرافی

انواع روش های درمان در ارتودنسی چیست ؟

ارتودنتیست شما برای درمان از بسیاری از لوازم ارتودنسی ثابت و متحرک کمک می گیرد.

این دستگاه ها به منظور حرکت دادن دندان ها ، باز سازی ماهیچه ها و رشد فک ها استفاده می شوند.

این وسایل با وارد آوردن فشار محاسبه شده ای بر روی دندان ها کار می کنند .

متخصص ارتودنسی شما تشخیص می دهد که از کدام روش ارتودنسی برای بر طرف کردن مشکل شما استفاده کند.

انواع روش های ارتودنسی



:: موضوعات مرتبط: پزشکی , سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 1458
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 30 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

بازسازی و احیا کردن سلامت دندان ها را به نوعی ایمپلنت می گویند .

ایمپلنت دندان نوعی پیوند اعضا است که جایگزین یکی از اعضا از دست رفته بدن می شود .

این جسم خارجی ارتباط موفقیت آمیزی با بافت های بدن برقرار خواهد کرد .

ایمپلنت دندانی تشکیل شده از جایگذاری یک پیچ ازجنس فلز تیتانیوم به جای ریشه دندانی که از دست رفته است .

سازگاری پایه فلز تیتانیوم با سلولهای بدن همه افراد یکسان است .

این پایه فلزی در فک فرو می رود ولی نه بطور کامل بلکه قسمتی از آن از فک بیرون می ماند .

روی پایه از فک بیرون زده روکش دندان همرنگ با دندان های کناری کار گذاشته می شود .

اطلاعات بیشتر : تداخل روکش دندان با درمان ارتودنسی

مدت زمان لازم برای انجام ایمپلنت دندانی چقدر است ؟

پس از کاشت پایه فلزی در فک بطور معمول مدت سه الی چهار ماه زمان لازم است.

تا فک تحریک شود و استخوان سازی خود را در اطراف جداره پایه تیتانیوم به اتمام برساند .

جداره ایمپلنت کاشته شده در فک حالا بطور کامل توسط استخوان سازی احاطه شده و در فک به اندازه یک ریشه طبیعی محکم و ثابت شده است .

در چه سنی می توان ایمپلنت کرد ؟

سن کاشت ایمپلنت و جبران دندان از دست رفته از سن هجده سالگی به بالا امکان پذیر می باشد .

اگر شما پوکی استخوان نداشته باشید ، ارتودنسی و کاشت دندان راحتتر صورت می گیرد.

در سنین بالای میانسالی تا زمانی که شما دارای لثه های سالمی هستید و از بافت استخوانی خوبی برخوردار هستید می توانید از کاشت ایمپلنت دندانی بهره بگیرید .

سن کاشت دندان و جبران دندان از دست رفته از سن هجده سالگی به بالا امکان پذیر می باشد .

اگر شما پوکی استخوان نداشته باشید ، ارتودنسی و کاشت دندان راحتتر صورت می گیرد.

در سنین بالای میانسالی تا زمانی که شما دارای لثه های سالمی هستید و از بافت استخوانی خوبی برخوردار هستید می توانید از کاشت ایمپلنت دندانی بهره بگیرید .



:: موضوعات مرتبط: پزشکی , سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 1240
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

تخصص های دندانپزشکی – شما برای مشکلات دهان و دندانتان به کدام دندانپزشک مراجعه می کنید؟

اگر دچار دندان درد شوید با کدام دندانپزشک ملاقات می کنید؟

زمانی که می خواهید شلوغی و ازدحام دندان های بهم ریخته خود را ردیف کنید چه طور؟

اگر قصد زیباتر کردن دندان های خود را داشته باشید از کدام دندانپزشک کمک می گیرید؟

یا برای جایگزینی دندان از دست رفته خود چه می کنید؟

هنگامی که دندان شیری فرزندتان زودتر از موعد بیفتد چه طور؟

واقعیت این است که بسیاری از ما از گوناگونی تخصص های دندانپزشکی بی اطلاع هستیم.

 

برای کدام مشکل به کدام دندانپزشک مراجعه کنیم؟

در ابتدا شما باید بدانید گره مشکل شما به دست چه کسی باید باز شود.

اکثر دندانپزشکانی که فقط دوره دندانپزشکی عمومی را گذرانده اند می توانند بسیاری از مشکلات مربوط به دهان و دندان شما را حل و فصل کنند .

دندانپزشکان عمومی در بسیاری از موارد هم که در حیطه درمان آنها نیست بیماران را به متخصص مربوطه ارجاع می دهند .

 

تخصص های دندانپزشکی

تخصص های دندانپزشکی که به رسمیت شناخته شده اند ده تخصص هستند که عبارتند از:

  • متخصص ارتودنسی (ارتودنتیست )
  • متخصص درمان ریشه (اندودانتیست )
  • متخصص بیماری های دهان و تشخیص
  • متخصص ایمپلنت ( پروستودانتیست )
  • متخصص دندانپزشکی کودکان
  • متخصص رادیولوژی دهان فک و صورت
  • متخصص جراحی صورت و دهان و فک
  • متخصص جراحی لثه و ایمپلنت ( پریودانتیست )
  • متخصص دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی
  • متخصص آسیب شناسی دهان ، فک و صورت ( پاتولوژیست دهان ودندان )


:: موضوعات مرتبط: پزشکی , سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 1060
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

در ابتدا باید گفت که دندانپزشکی ترمیم و زیبایی را می توان در دو بخش بررسی کرد. یکی دندانپزشکی ترمیمی و دیگری دندانپزشکی زیبایی

اقداماتی که در جهت بهبود ظاهری دندان ها، لثه ها یا کام، انجام می شود دندانپزشکی زیبایی نامیده می شود.

با این حال برخی از درمان های زیبایی دندان باعث افزایش سلامت دندان نیز می شوند.

به عنوان مثال پرکردگی های سرامیکی رنگ دندان ظاهر بهتری دارند و حتی در مقایسه با پرکردگی های فلزی، نیازمند تراشیدن مقدار کمتری از مینای دندان می باشند.

دندانپزشکی زیبایی ممکن است شامل اضافه کردن یا حذف موادی از دندان باشد.

برخی از دندان پزشکان، تمایل به دندانپزشکی زیبایی از نوع ((دوستار دندان)) دارند.

و این به معنی پرهیز از هر اقدام غیر قابل بازگشتی است که روی دندان ها انجام می شود.

اقدامات دوستار دندان شامل سفید کردن دندان، برخی ارتودنسی ها( ارتودنسی ثابت , ارتودنسی متحرک) و کامپوزیت دندان می باشد

خدمات دندانپزشکی ترمیم و زیبایی

  • اینله و اُنله
  • بلیچینگ
  • ونیر
  • روکش دندان و بریج
  • باندینگ
  • تراشیدن و شکل دادن مینای دندان
  •   ایمپلنت

درمان های دیگر زیبایی لثه

دسته ای دیگر از درمان های زیبایی نیز می توانند لبخند شما را بهبود بخشند.

این درمان ها می توانند در زمینه های زیر به بیمار کمک کنند.

  • نامتقارن بودن خط لثه
  • دندان هایی که بسیار بلند یا بسیار کوتاه می باشند
  • ریشه های مشخص و نمایان
  • عقب نشینی لثه ها یا استخوان فک

در صورتی که دچار این چنین مشکلاتی هستید

و درباره ی ظاهر دندان خود نگرانید

از دندانپزشک زیبایی خود بپرسید که بهترین گزینه ی موجود برای اصلاح مشکل و بهبود لبخندتان چه می باشد

 

 

 


:: موضوعات مرتبط: پزشکی , سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 1087
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 آذر 1398 | نظرات ()

صفحه قبل 1 ... 89 90 91 92 93 ... 94 صفحه بعد