نوشته شده توسط : رعنا

در ابتدا و قبل از اینکه با توضیح ارتودنسی ثابت دندان بپردازیم، تصمیم داریم تا درباره ارتودنسی دندان تعریف مختصری به شما ارائه دهیم. ارتودنسی یک حوزه تخصصی دندانپزشکی است که در آن به تشخیص، پیشگیری و اصلاح بی نظمی دندان ها، ناهنجاری های فک و الگوهای نامناسب بایت پرداخته می شود.

در راستای درمان مشکلات فکی و دندانی مختلف، روش های مختلفی برای ارتودنسی دندان به وجود آمده است که شامل دسته کلی ارتودنسی ثابت و همینطور ارتودنسی متحرک می شود.

ارتودنسی ثابت چیست و چگونه دندان ها را مرتب می کند؟

ارتودنسی ثابت یکی از رایج ترین روش های درمانی ارتودنسی است. در این نوع ارتودنسی، براکت ها به دندان ها چسبانده می شوند و با استفاده از سیم و کش که به براکت ها متصل می شوند، ناهنجاری ها تصحیح می شوند. ارتودنسی ثابت خود انواع مختلفی دارد و شامل ارتودنسی لینگوال، براکت های دیمونو همینطور براکت های سرامیکی همرنگ دندان می شود. ارتودنسی ثابت با براکت های فلزی که رایج ترین نوع ارتودنسی ثابت است، برای درمان همه ناهنجاری ها از ساده ترین تا پیچیده ترین حالت کاربرد دارد.

مزایای ارتودنسی ثابت شامل چه مواردی می شود؟

تاثیر و عملکرد بسیار بالا: این روش ارتودنسی به دلیل فشار ثابتی که بر روی دندان ‌ها اعمال می‌ شود، تاثیر قابل توجهی در اصلاح ناهنجاری‌ های دندان دارد.

هزینه مناسب نسبت به دیگر روش‌ های ارتودنسی: ارتودنسی ثابت به عنوان یکی از گزینه‌ های به صرفه تر در مقایسه با سایر روش‌های ارتودنسی شناخته می‌شود.

مناسب برای همه سنین: این روش برای همه افراد از جمله کودکان و بزرگسالان، مناسب است و تناسب خوبی با انواع نیازهای سنی دارد.

کاربرد در تمام ناهنجاری ‌ها: تقریبا می ‌توان از ارتودنسی ثابت برای درمان تمامی ناهنجاری ‌ها و نامرتبی‌ های دندانی که به این درمان نیاز دارند، بهره گرفت. اما باز هم باید برای انتخاب بهترین روش درمان، با یک متخصص ارتودنسی در کرج یا هر شهر دیگری که در آن زندگی می کنید، مشورت کرد.

عدم نیاز به همکاری بیمار: در این روش، برخلاف برخی دیگر از روش‌ های ارتودنسی، نیاز به همکاری فعال بیمار برای اجرای درمان به جز مراقبت و بهداشت دهان و دندان وجود ندارد و درمان به صورت خودکار انجام می ‌شود.

هزینه ارتودنسی ثابت چقدر است؟

در بالاتر گفتیم که انتخاب روش درمان ارتودنسی به متخصص ارتودنسی بستگی دارد. این ارتودنتیست است که با مهارت و دانش خود و بعد از معاینه کردن دندانهای بیمار، روش درمان دندان های بیمار را مشخص می کند. هر کدام از این روش ها، قیمت متفاوتی دارد که برای هر فرد با دیگری متفاوت خواهد بود. برای ارتودنسی ثابت این هزینه برای هر فک بین 10 تا 15 میلیون تومان خواهد بود.  



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 98
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 27 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

چگونه می‌ توان بهترین راه‌ ها را برای کاهش BMI پیش گرفت؟ با اعمال تغییرات کوچک به سمت یک سبک زندگی سالم، می ‌توانید به تدریج BMI خود را کاهش دهید.

برنامه غذایی منظم و اصولی

برنامه غذایی سالم و منظم یکی از بهترین راه‌ ها برای کاهش BMI است. ایجاد تغییرات کوچک در رژیم غذایی به سمت یک سبک زندگی سالم، اقدامی کوچک و موثر است. مثلا هر روز می‌ توانید یک تغییر کوچک ایجاد کنید. مثل کاهش مصرف قند یا افزایش میزان مصرف آب. اضافه کردن سبزیجات و فیبر به رژیم غذایی و کاهش مصرف قندها اقدامات مثبتی هستند.

از رژیم ‌های لاغری افراطی خودداری کنید

رژیم های لاغری سخت برای مدت طولانی موثر نیستند و ممکن است به جای دست ‌یافتن به شاخص توده بدنی (BMI) سالم، باعث بازگشت وزن شوند. رژیم‌ های کنترل کالری و متوازن بهترین راه برای دستیابی به BMI سالم و حفظ آن برای مدت طولانی هستند. انتخاب غذاهای سالم ‌تر، کاهش حجم وعده‌ های غذایی و کاهش مصرف غذاها و نوشیدنی ‌های پرکالری، راه‌ های ساده ‌ای هستند که به شما کمک می‌ کنند به شاخص توده بدنی متعادل و سالم دست پیدا کنید.

انجام دادن عمل های لاغری

در حال حاضر تعداد زیادی از افراد به دنبال راهکارهای لاغری موثر می‌ گردند. به نظر می ‌رسد داشتن بدنی متناسب و سبک زندگی سالم، شامل رژیم غذایی مناسب، تمرین ‌های مقاومتی و کاردیو و خواب به موقع، رازی برای دستیابی به این هدف می ‌باشد. با این وجود، حقیقت این است که ژنتیک تاثیر بسزایی در این مسیر دارد و حتی با انجام تمامی اقدامات صحیح، ممکن است به نتیجه دلخواه نرسیده و استایل مورد نظر خود را به ‌دست نیاورید.

اکنون، می‌ توانید از انواع عمل لاغری مانند بای پس معده یا بادی اسکالپ برای کاهش چربی و افزایش عضله در نقاط خاصی از بدن خود، همچون شکم و منطقه پهلو، بهره‌مند شوید. در صورتی که به این اقدامات فکر می ‌کنید، مهم است بدانید گزینه‌ های خوبی در دسترس دارید.

اکثر عمل‌ های لاغری، مانند اسلیو معده و بای پس معده، تغییراتی در ساختار معده ایجاد می ‌کنند. به همین دلیل، برای انجام این عمل‌ ها نیاز است که BMI (شاخص توده بدنی) بالاتر از ۳۵-۴۰ باشد. به این معنا که شما با اضافه وزن مفرط روبرو باشید. همچنین، داشتن بیماری ‌های مزمن ناشی از چاقی، از جمله فشار خون و دیابت، نیز از معیارهای مهمی است که متخصصان پیش از جراحی‌ ها به آن توجه می‌ کنند.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

امروزه یکی از مهم ترین معیارها برای سنجش چاقی و لاغری افراد، پارامتری به نام BMI یا شاخص توده بدنی است که به عنوان یک ابزار ساده برای اندازه گیری نسبت وزن به قد است. اما این سوال پیش می آید که چگونه با محاسبه یک عدد ساده می توان به چاقی و لاغری خود پی برد؟

شاخص توده بدنی یا BMI به‌ نوعی یک شاخص غربالگری است که نشان می ‌دهد یک فرد دارای کمبود وزن، وزن سالم یا اضافه‌ وزن و چاقی است یا خیر. اگر BMI افراد خارج از محدوده سالم باشد، ممکن است سلامتی فرد به خطر بیفتد.

اضافه ‌وزن می ‌تواند زمینه ساز بیماری های مختلفی مانند دیابت نوع 2، فشارخون بالا و مشکلات قلبی و عروقی شود. همچنین وزن بسیار کم نیز می‌ تواند خطر سوء تغذیه، پوکی ‌استخوان و کم‌ خونی را افزایش دهد. نکته مهم این است که با محاسبه BMI، نمی توان میزان چربی بدن را مستقیم اندازه گیری کرد. این معیار استاندارد می ‌تواند به پزشکان در شناسایی مشکلات احتمالی کمک بسیاری کند.

محاسبه BMI چگونه انجام می شود؟

این شاخص با استفاده از قد و وزن، به شما اطلاعاتی ارائه می ‌دهد که میزان متناسب بودن وزن شما با قدتان را نمایان می ‌سازد. در واقع، تست BMI نقطه شروعی مهم در مسیر حفظ سلامت و بهبود وضعیت فیزیکی می ‌باشد. در این تست، میزان وزن شما برحسب کیلوگرم به توان دو از قد شما تقسیم می ‌شود. عدد به ‌دست آمده نشان ‌دهنده توده وزنی بدن شماست. این فرمول ساده، یک راه سریع و دقیق برای تشخیص احتمال اضافه وزن یا لاغری ناشی از نسبت نامناسب وزن به قد است.

اگر عدد به دست آمده از 19 کمتر باشد، به معنای کمبود وزن است و این یعنی فرد به یک رژم چاقی نیاز دارد. اما اگر عدد به دست آمده ناشی از این فرمول بیشتر از 30 باشد، یعنی فرد دچار اضافه وزن است و باید کاهش وزن را در برنامه خود قرار دهد.

روش های کاهش  BMI

افرادی که شاخص توده بدنی آنها از 30 بالاتر است معمولا با روش های معمول کاهش وزن مانند ورزش و رژیم لاغری، موفق به کاهش وزن نمی شوند و در نهایت مجبور به انجام جراحی های لاغری مانند عمل اسلیو معده، بای پس معده و ... می شوند. در ادامه شما را با بهترین روش های کاهش وزن و کاهش BMI آشنا خواهیم کرد:

  • انتخاب یک رژیم لاغری مناسب مانند رژیم مدیترانه ای
  • انجام ورزش به صورت روزانه
  • داشتن خواب کافی
  • کنترل کردن استرس (باعث استپ وزن هم می شود.)
  • انجام عمل جراحی لاغری


:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 18 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

ارتودنسی دندان یکی از شاخه های تخصص دندانپزشکی است که در آن به درمان ناهمجاری ها و مشکلات دندانی و فکین افراد پرداخته می شود. این شاخه به دلیل اینکه تخصصی است، نمی تواند توسط دندانپزشکان عمومی انجام شود و نیازمند این است که افرادی در این رشته به صورت تخصصی تحصیل کرده باشند. یک دندانپزشک بعد از گذراندن دوره عمومی خود، می تواند وارد رشته ارتودنسی شود و حدود 3 الی 4 سال دیگر را به صورت تخصصی در این رشته تحصیل کند و دوره های مختلفی را بگذراند.

در انتهای سال های تحصیلی، او به یک متخصص ارتودنسی یا ارتودنتیست تبدیل می شود که می تواند به صورت رسمی درمان ناهنجاری های دندانی افراد را شروع کند. اما آیا هرکسی که مدرک درمان خود را گرفته است گزینه مناسبی است که دندان های خود را به او سپرد؟ آیا می توان به هر ارتودنتیستی اعتماد کرد؟ قطعا خیر.

مهارت‌ و تخصص‌ یک متخصص ارتودنسی

یک متخصص ارتودنسی نه تنها باید تعهد به بهبود زیبایی لبخند و سلامت دندان ‌های بیماران داشته باشد، بلکه باید تجربه و تخصص ویژه ‌ای در این زمینه نیز داشته باشد. در ادامه، به معرفی مهارت ‌ها و تخصص ‌های ضروری یک متخصص ارتودنسی پرداخته خواهد شد.

تشخیص دقیق

بهترین متخصص ارتودنسی در زعفرانیه و سایر نقاط تهران باید توانایی تشخیص دقیق مشکلات دندانی و فکی بیماران را داشته باشد. این شامل ارزیابی دقیق، تصویربرداری مورد نیاز و تعیین روش درمانی مناسب دندان ‌ها می ‌شود.

برنامه ‌ریزی درمان

یک ارتودنتیست باید بتواند برنامه‌ ریزی درمانی خوبی برای هر بیمار را انجام دهد. این شامل تعیین نوع ارتودنسی، مدت زمان درمان و نحوه تعامل با بیمار می ‌شود.

تعامل انسانی

تخصص داشتن در تعامل با بیماران بسیار مهم است. یک متخصص ارتودنسی باید بتواند با بیماران خود به نحوی دوستانه و انسانی ارتباط بگیرد تا اعتماد بیشتری برقرار شود.

مهارت‌ های تکنیکی

ارتودنسی شامل استفاده از ابزارها و تکنیک‌ های خاصی است که متخصص باید آنها را به خوبی بلد باشد. این شامل ترکیبی از مهارت‌ های جراحی، نصب ابزارهای ارتودنسی و تعیین فشار واحد به منظور اصلاح و جا به ‌جایی دندان ‌ها می ‌شود.

پایش مداوم

متخصص ارتودنسی باید توانایی پیگیری مداوم درمان بیماران را داشته باشد. این شامل تنظیمات دوره ‌ای و اصلاحات لازم در طی درمان می ‌شود.

به‌ روز بودن با پیشرفت‌ ها

دنیای ارتودنسی متغیر است و متخصص باید به ‌روز با آخرین پیشرفت‌ ها و تکنولوژی‌ های ارتودنسی باشد.

همچنین، توانایی انتقال اطلاعات به بیماران و توجیه آنها نیز از مهارت‌ های حیاتی یک متخصص ارتودنسی است. این مهارت ‌ها و تخصص ‌ها به متخصص ارتودنسی کمک می‌ کنند تا بهترین درمان را برای هر بیمار ارائه دهد.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 104
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

ارتودنسی یکی از شاخه های دهگانه دندانپزشکی است و متخصص ارتودنسی دکتری است که آموزش های زیادی درباره تشخیص، پیشگیری و درمان ناهنجاری های فکی دیده است. متخصصین ارتودنسی می توانند مشکلات دندانی تمام گروه های سنی از کودکان تا نوجوانان و بزرگسالان را برطرف کنند.

لزوم مراجعه به متخصص ارتودنسی

اگر یکی یا چند مورد از علائم پایین را دارید، لازم است سریعا توسط متخصص معاینه شوید. به یاد داشته باشید که هر چه سریع تر به پزشک مراجعه کنید هم نتیجه بهتری خواهید گرفت هم دوره درمان به زمان کمتری نیاز دارد.

  • دندان ‌‌های ردیف پایین توسط دندان ‌های ردیف بالا کامل پوشیده شده است
  • داشتن دندان اضافی
  • دندان ‌های نامرتب و شلوغ، یا کج و کوله بودن دندان ‌‎ها
  • عدم صحیح قرار گرفتن دندان‌ ها بر روی هم
  • عدم تقارن صورت و بهم ریختگی نسبت‌ های زیبایی صورت
  • عقب یا جلو بودن نامتعارف فک پایین و بالا
  • لبخند کج
  • مشکلات تکلم و تلفظ برخی صداها

دلایلی که نشان می دهد انتخاب بهترین متخصص ارتودنسی اهمیت دارد

از آنجایی که درمان ارتودنسی به نسبت طولانی است، لازم است تا متخصصی را انتخاب کنید که نزدیک به محل زندگی شما باشد. به طور مثال اگر در دولت زندگی می کنید، انتخاب یک متخصص ارتودنسی در دولت اولین گام برای شروع درمان ناهنجاری های دندانی شما است. در ادامه، به برخی از دلایلی که انتخاب متخصص ارتودنسی اهمیت دارد، پرداخته خواهد شد.

تخصص و تجربه

اولین دلیل مهم برای انتخاب یک متخصص ارتودنسی، تخصص و تجربه آنان است. متخصصان ارتودنسی سال ‌ها در زمینه بهبود ترتیب دندان‌ ها کار کرده و تجربه آنها به شما اطمینان می‌ دهد که دندان های شما در دستان فرد متبحری هستند. آنها از ابزارهای مدرن و روش ‌های پیشرفته برای ارائه ارتودنسی با کیفیت استفاده می‌ کنند.

دانش فنی و علمی

دومین دلیل این است که متخصصان ارتودنسی دانش فنی و علمی لازم را دارند. آنها با آشنایی با تازه ‌ترین پیشرفت ‌ها در زمینه ارتودنسی می‌ توانند شما را راهنمایی کنند که کدام روش ‌ها و تکنیک‌ ها برای شما مناسب‌ تر است.

تعهد به درمان

سومین دلیل، تعهد متخصصان ارتودنسی به درمان شماست. آنها از ابتدا تا انتها به درمان و تغییرات در دندان ‌های شما نظارت دارند و تا زمانی که به نتیجه دلخواه دست نیافته ‌اید، همراه شما هستند.

تاثیر بر زیبایی و اعتماد به نفس

در نهایت، انتخاب یک متخصص ارتودنسی به زیبایی لبخند شما و بهبود عملکرد دندان ‌های شما کمک می ‌کند. این انتخاب به معنای بهبود کیفیت زندگی و افزایش اعتماد به نفس شماست.

 



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 110
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 13 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

ارتودنسی دندان یکی از شاخه های تخصص دندانپزشکی است که در آن به درمان ناهمجاری ها و مشکلات دندانی و فکین افراد پرداخته می شود. این شاخه به دلیل اینکه تخصصی است، نمی تواند توسط دندانپزشکان عمومی انجام شود و نیازمند این است که افرادی در این رشته به صورت تخصصی تحصیل کرده باشند. یک دندانپزشک با گذراندن دوره عمومی خود، می تواند وارد رشته ارتودنسی شود و حدود 3 الی 4 سال دیگر را به صورت تخصصی در این رشته تحصیل کند و دوره های مختلفی را بگذراند.

به دندانپزشکانی که در انتهای این دوره های تحصیلی به درمان ناهنجاری دندان و فکین افراد می پردازند، متخصص ارتودنسی یا ارتودنتیست گفته می شود. اما آیا به هر کسی که در این زمینه تحصیل کرده است می توان اعتماد کرد و برای درمان به او مراجعه کرد؟ در ادامه به معرفی معیارهایی که می توان بر اساس آنها یک متخصص ارتودنسی خوب پیدا کرد، می پردازیم.

معیارهای تشخیصی برای انتخاب متخصص ارتودنسی

در جستجوی بهترین متخصص ارتودنسی در تهران، باید به معیارهای تشخیصی خاصی توجه کنید تا اطمینان حاصل کنید که انتخابتان درست است. در ادامه، به برخی از معیارهای کلیدی که به شما کمک می‌ کنند تا متخصص ارتودنسی مناسب را پیدا کنید، پرداخته خواهد شد.

تخصص در ارتودنسی

قدم اول این است که از تخصص اصلی دندانپزشک اطمینان حاصل کنید. آیا او دندانپزشک عمومی است یا متخصص ارتودنسی؟ این مساله بسیار حائز اهمیت است.

تجربه و تخصص

ارتودنتیست بایستی تجربه کافی در زمینه درمان بیماری ها و اصلاح دندان ‌ها داشته باشد. به دنبال متخصصی با سابقه و تخصص در درمان‌ های خود باشید.

محل مطب

موقعیت مطب متخصص ارتودنسی نیز مهم است. اگر در منطقه‌ای مانند میرداماد ساکن هستید، بهتر است به دنبال بهترین متخصص ارتودنسی در میرداماد باشید زیرا همانطور که پیش تر هم گفتیم، درمان ارتودنسی نیاز به مراجعات متعدد به کلینیک دندانپزشکی دارد.

تجهیزات مدرن

یک ارتودنتیست برای ارائه بهترین خدمات حتما باید از تجهیزات و فناوری‌ های پیشرفته استفاده کند. آیا کلینیک او دارای تجهیزات مدرن و جدید است؟

پیگیری مداوم

یک متخصص ارتودنسی با توجه مداوم و پیگیری و نظارت بر درمان بیماران، به دندان ‌های شما امکان می ‌دهد تا به شکل بهتری تصحیح شوند.

نظرات بیماران

نظرات و تجربیات دیگران که از خدمات متخصص ارتودنسی استفاده کرده ‌اند نیز معیار مهمی برای انتخاب هستند. تحقیق در مورد نظرات بیماران پیشین می ‌تواند به شما در انتخاب مناسب کمک کند.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 112
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 13 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

متخصص ارتودنسی یا ارتودنتیست دندانپزشکی است که بعد از به پایان رسیدن دوره دندانپزشکی عمومی، دوره های تخصصی ارتودنسی را به مدت 3 الی 4 سال در دانشگاه می گذراند. متخصص با گذراندن این دوره ها می تواند ارتودنسی را با مهارت و تبحر بالا انجام دهد. اما چگونه می توان متخصص ارتودنسی در محل زندگی خود مثلا یک متخصص ارتودنسی در قیطریه پیدا کرد؟ در ادامه با ما همراه باشید.

چگونه بهترین متخصص ارتودنسی در شمال تهران را پیدا کنیم؟

برای هر منطقه ای، چه شمال، چه غرب و  ...، می توان برای پیدا کردن بهترین متخصص ارتودنسی اقدامات زیر را انجام داد:

مشاوره از دندانپزشک: به عنوان اول روش، می توانید از دندانپزشک عمومی خود که همیشه به او مراجعه می کنید، درباره بهترین متخصص ارتودنسی سوال کنید.

استفاده از گوگل: شما می توانید با جستجوی عباراتی مثل متخصص ارتونسی در قیطریه، دولت و هرجای دیگر، اطلاعات جامعی درباره نام متخصص، آدرس مطب و شماره آن به دست آورید.

سوال از اطرافیان: افرادی در اطراف شما ممکن است تجربیاتی از درمان ارتودنسی داشته باشند. از آنها بپرسید که در کدام مطب ارتودنسی کرده ‌اند؟

معیارهای انتخاب یک متخصص ارتودنسی خوب

برای انتخاب یک متخصص ارتودنسی خوب یکسری معیارهایی وجود دارد که بیمار می تواند با بررسی آن ها، بهترین دندانپزشک متخصص ارتودنسی را انتخاب کند. این ملاک ها به شرح زیر هستند:

اولین ویژگی مهم برای یک متخصص ارتودنسی؛ تخصص و مهارت

برای انتخاب متخصص ارتودنسی باید تخصص، مهارت و تجربه دندانپزشک را در نظر گرفت. متخصص ارتودنسی با مهارت بالا و به صورت اصولی ارتودنسی را بر روی دندان‌ ها نصب می کند و نتیجه بهتری بدست می آورد.

داشتن امکانات پیشرفته در مطب

استفاده از دستگاه های پیشرفته و امکانات بالا در مطب دندانپزشکی به منظور بهتر انجام شدن ارتودنسی دندان و همینطور نتیجه بهتر، یکی دیگر از ملاک های انتخاب متخصص ارتودنسی است. افراد باید دندانپزشکی را انتخاب کنند که علاوه بر داشتن مدرک تخصصی ارتودنسی در کلینیک یا مطب خود، این امکانات را نیز داشته باشند.

خوش برخورد بودن

یک متخصص خوب باید با صبر و حوصله به تمام سوالات بیمار پاسخ بدهد. برخورد مناسب با بیمار، پیگیری روند درمان و اولویت قرار دادن سلامت بیمار از معیارهای انتخاب یک متخصص حرفه ای است و برای پیدا کردن متخصص ارتودنسی در کرج باید به این نکته نیز توجه کرد.

کیفیت مواد و لوازم مورد استفاده

استفاده از مواد و وسایل با کیفیت و ساخت کمپانی های معتبر بسیار مهم است و متخصص ارتودنسی خوب هیچ گاه کیفیت کار را فدای هزینه نمی کند و از مواد و وسایل استاندار و با کیفیت استفاده می کند.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 12 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

ارتودنسی دندان یکی از شاخه های تخصص دندانپزشکی است که در آن به درمان ناهمجاری ها و مشکلات دندانی و فکین افراد پرداخته می شود. این شاخه به دلیل اینکه تخصصی است، نمی تواند توسط دندانپزشکان عمومی انجام شود و نیازمند این است که افرادی در این رشته به صورت تخصصی تحصیل کرده باشند. یک دندانپزشک با گذراندن دوره عمومی خود، می تواند وارد رشته ارتودنسی شود و حدود 3 الی 4 سال دیگر را به صورت تخصصی در این رشته تحصیل کند و دوره های مختلفی را بگذراند.

به دندانپزشکانی که در انتهای این دوره های تحصلی به درمان ناهنجاری دندان و فکین افراد می پردازند، متخصص ارتودنسی یا ارتودنتیست گفته می شود. اما این متخصص باید مهارت ها و تخصص هایی داشته باشد که در ادامه به معرفی آنان می پردازیم.

مهارت و تخصص یک متخصص ارتودنسی

یک متخصص ارتودنسی نه تنها باید به بهبود زیبایی لبخند و سلامت دندان ‌های بیماران تعهد داشته باشد، بلکه باید تجربه و تخصص ویژه ‌ای در این زمینه نیز داشته باشد. در ادامه به معرفی مهارت ‌ها و تخصص ‌های ضروری یک متخصص ارتودنسی پرداخته خواهد شد.

تشخیص دقیق

مهم ترین ویژگی ای که یک متخصص ارتودنسی باید داشته باشد، این است که بتواند مشکلات و ناهنجاری های دندان و فک بیمار را به خوبی تشخیص بدهد. بهترین متخصص ارتودنسی در زعفرانیه و سایر نقاط شهر باید توانایی تشخیص دقیق مشکلات دندانی و فکی بیماران را داشته باشد. این شامل ارزیابی دقیق، تصویربرداری مورد نیاز و تعیین روش درمانی مناسب دندان ‌های بیمار می ‌شود.

برنامه‌ ریزی درمان

یک ارتودنتیست باید بتواند برنامه ‌ریزی درمانی خوبی برای هر بیمار را انجام دهد. این شامل تعیین نوع ارتودنسی، مدت زمان درمان و نحوه تعامل با بیمار می ‌شود.

تعامل انسانی

تخصص داشتن در تعامل با بیماران بسیار مهم است، زیرا این درمان یک پروسه درمانی به نسبت طولانی مدت است. یک متخصص ارتودنسی باید بتواند با بیماران خود به نحوی دوستانه و انسانی ارتباط بگیرد تا اعتماد بیشتری برقرار شود.

مهارت ‌های تکنیکی

ارتودنسی شامل استفاده از ابزارها و تکنیک ‌های خاصی است که متخصص باید آنها را به خوبی بلد باشد. این شامل ترکیبی از مهارت ‌های جراحی، نصب ابزارهای ارتودنسی و تعیین فشار واحد به منظور اصلاح و جابه ‌جایی دندان‌ ها می‌ شود.

پیگیری مداوم

متخصص ارتودنسی باید توانایی پیگیری مداوم درمان بیماران را داشته باشد. این شامل تنظیمات دوره ‌ای و اصلاحات لازم در طی درمان می‌ شود.

به‌ روز بودن با پیشرفت ‌ها

دنیای ارتودنسی متغیر است و متخصص باید به ‌روز با آخرین پیشرفت ‌ها و تکنولوژی‌ های ارتودنسی باشد.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 104
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

دندانپزشک عمومی بیشتر درمان‌ های مربوط به سلامت دهان از قبیل درمان پوسیدگی، پر کردن دندان، کشیدن دندان، درمان عفونت لثه، روکش کردن دندان و باندینگ کامپوزیت را انجام می ‌دهد. بنابراین، اغلب تجربه دندانپزشکان عمومی در این زمینه متمرکز است. از سوی دیگر، متخصص ارتودنسی دارای تخصص خاص در زمینه درمان‌ های ارتودنسی است و آموزش ‌های خاصی در این زمینه دریافت کرده است. تاکید او بیشتر بر روی اصول ارتودنسی و درمان ‌های مرتبط با ناهنجاری ها و مشکلات دندان است. بنابراین، تجربیات وی اکثرا در این حوزه متمرکز می ‌شود.

برای درمان ‌های ساده ارتودنسی دندان می ‌توانید به دندانپزشک عمومی با تجربه در این زمینه مراجعه کنید. اما برای مشکلات پیچیده ‌تر ارتودنسی، بهتر است به متخصص ارتودنسی مراجعه نمایید.

آن دسته از بیمارانی که ارزش وقت گذاشتن برای انتخاب بهترین متخصص ارتودنسی را می ‌دانند، اطمینان دارند که انجام این کار به افزایش شانس داشتن یک تجربه دندانپزشکی خوب و دستیابی به نتایج مورد نظر کمک می ‌کند. ماهیت مراقبت ‌های ارتودنسی به گونه ‌ای است که برنامه ‌های درمانی دارای چارچوب های زمانی طولانی مدت هستند و به ‌همین دلیل، مهم است که چه کسی را برای درمان انتخاب می‌ کنید. برخی از ویژگی‌ های یک متخصص ارتودنسی عبارتند از:

  • دانش و تجربه مرتبط با ارتودنسی: بیمارانی که نیاز به درمان ارتودنسی دارند، اگر بخواهند از تجربه رضایت بخشی برخوردار شوند، باید به متخصصان ارتودنسی واجد شرایط و دانش و تجربه مناسب، اعتماد کنند تا بتواند بهترین درمان ارتودنسی (مثلا ارتودنسی نامرئی) را برای بیمار انتخاب کند.
  • همدلی: متخصص ارتودنسی معمولا تلاش می ‌کند تا بیماران در وضعیتی راحت ویزیت و درمان شوند و بتوانند به سادگی درباره دغدغه ‌های خود صحبت کنند.
  • صبر و شکیبایی: مراقبت‌ های ارتودنسی راه حل سریعی نیستند و بیماران گاهی ممکن است از طولانی شدن روند اظهار خستگی کنند. در این شرایط دندانپزشک باید بتواند با صبر و شکیبایی با بیماران برخورد کند و مشوق و حمایت ‌کننده آنها باشد.
  • اشتیاق: اشتیاق یک ویژگی ذاتی است و ارتودنتیستی که به درمان دندان‌ ها علاقه دارد همیشه این اشتیاق را نشان خواهد داد.
  • قابل اعتماد بودن: درست مانند هر حرفه دیگر، قابل اعتماد بودن یک متخصص ارتودنسی نیز در درجه اول اهمیت قرار دارد.
  • فروتنی: ارتودنتیست ‌های موفق متواضع هستند و به بیماران نشان می ‌دهند که برایشان اهمیت دارند.
  • تجربه و تخصص: بهترین متخصصین ارتودنسی همیشه مایلند دانش بیشتری در زمینه کاری خود کسب کنند و به ‌طور مداوم مهارت ‌ها و تکنیک ‌های جدیدی را یاد می‌ گیرند تا از تغییرات ‌روز عقب نمانند و مهم ‌تر از همه، بهترین نتایج و مؤثرترین برنامه‌ های درمانی را ارائه دهند و با بهترین هزینه ارتودنسی دندان های بیمار را درمان کنند.


:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 128
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 29 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

هالیتوز یا همان بوی بد دندان مشکلی است که بیش از 50 درصد مردم درگیر آن هستند. این مشکل هم یک مشکل بهداشتی و همینطور اجتماعی است که روابط فرد با اطرافیان را تحت تاثیر قرار می دهد. بوی بدن دهان علت های مختلفی دارد که نباید از آنان سرسری گذشت و همواره باید به دنبال درمان آن بود.

مهم ترین علت های بوی بد دهان

  • بوی بد ناشی از لثه و دندان
  • ناشی از حلق
  • مصرف دخانیات (ترک آن نه تنها بوی بد را درمان می کند، بلکه از مشکلات ریوی و دستگاه تنفسی نیز جلوگیری می کند.)
  • بوی بد ناشی از معده
  • عدم رعایت بهداشت دهان و دندان شامل مسواک نزدن منظم و عدم استفاده از نخ دندان در بین دندان ها
  • برخی رژیم های غذایی و لاغری مانند رژیم روزه داری و برنامه های غذایی کم کربوهیدرات
  • بوی بد ناشی از قاعدگی
  • مصرف غذاهای دارای بوی تند و تیز مانند پیاز و سیر
  • خشکی دهان به دلایل مختلف مانند مصرف برخی از داروها، دیابت، اضطراب، کم‌ آبی بدن و افزایش سن
  • مصرف برخی داروها مانند داروهای شیمی درمانی، آرام ‌بخش ‌ها و برخی از مکمل ‌های ویتامینی
  • سنگ لوزه و مشکلات دهان که مکان تجمع باکتری ‌هاست.
  • وجود اجسام خارجی در حفره بینی
  • بیماری هایی مانند دیابت کنترل نوع 2، عفونت ‌های گلو، سینوزیت یا عفونت سینوس ‌ها
  • کتواسیدوز
  • عفونت‌ دندان، زخم‌ های دهان پس از جراحی یا کشیدن دندان، پوسیدگی دندان یا بیماری لثه

راه های از بین بردن بوی بد دهان شامل چه مواردی می شود؟

برای از بین بردن و کشقابله با بوی بد دهان، راه های فراوانی وجود دارد. که در ادامه مقاله برخی از آنان را معرفی می کنیم:

بهداشت صحیح دهان و دندان

اولین و بهترین راه برای کاهش و درمان بوی ناخوشایند دهان، رعایت بهداشت صحیح دهان و دندان است. مسواک زدن به صورت منظم، استفاده از خمیر دندان ضد باکتری و استفاده از دهان ‌شویه ضد باکتری می‌ تواند به جلوگیری از تشکیل پلاک و حفره در دندان‌ ها کمک کرده و احتمال بروز بیماری ‌های لثه را کاهش دهد.

مصرف داروهای مخصوص

در مواردی که بیماری‌ های زمینه ‌ای باعث بوی بد دهان شده باشند، استفاده از داروهای مخصوص می ‌تواند مؤثر باشد. برای مثال، برای درمان GERD می ‌توان از داروهایی که اسید معده را کاهش می ‌دهند، مانند مسدود کننده‌ هایH2  ، مهار کننده‌ های پمپ پروتون یا هیدروکسید منیزیم، استفاده کرد.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 123
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 29 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

خیلی از افراد به دلیل نمایان بودن دستگاه ارتودنسی موقع خندیدن و ظاهر نازیبایی که برای فرد ایجاد می کند، از درمان خود منصرف می شوند. به همین دلیل با پیشرفت علم، ارتودنسی جدیدی با نام ارتودنسی نامرئی به وجود آمده است که انواع مختلفی دارد. این نوع ارتودنسی دندان به دلیل تقاضای زیاد بزرگسالان، به یکی از ئرمان های رایج ارتودنسی تبدیل شده است. ارتودنسی نامرئی انواع مختلفی دارد که در ادامه به توضیح هر یک از این دستگاه ها می پردازیم.

ارتودنسی سرامیکی با براکت های همرنگ دندان

در این نوع درمان، از براکت های سرامیکی و همرنگ دندان به جهت ردیف کردن دندان ها استفاده می شود. این روش ارتودنسی دارای استحکام و زیبایی بالایی است و هیچ مشکلی برای زبان یا گفتار بیمار ایجاد نمی‌ کند. از این روش می‌ توان به ‌طور گسترده برای بهبود استحکام و زیبایی دندان‌ ها استفاده نمود. اما این براکت ها ممکن است به دلیل رنگ شفاف و سفید رنگی که دارند، بیشتر از نوع فلزی در معرض تغییر رنگ قرار بگیرند. به همین جهت رعایت بهداشت دندان ها در این ارتودنسی بسیار با اهمیت تر است.

ارتودنسی لینگوال و یا پشت دندانی

در ارتودنسی پشت دندانی همانطور که از نامش پیداست، دستگاه ارتودنسی به پشت دندان های فک بالا و پایین بیمار متصل می شود. به دلیل سخت بودن نصب این براکت ها در پشت دندان ها و نیازمند تخصص بالا بودن آن، معمولا متخصصان ارتودنسی، استفاده از این دستگاه را توصیه نمی کنند. این ارتودنسی می تواند باعث زخم کردن زبان هم شود. به دلیل تمام موارد گفته شده در بالاتر، هزینه ارتودنسی پشت دندانی به نسبت سایر روش های ارتودنسی نامرئی بیشتر است.

ارتودنسی متحرک نامرئی با پلاک های شفاف

این ارتودنسی با نام ارتودنسی اینویزیلاین نیز شناخته می شود. در این درمان ارتودنسی، از پلاک های شفاف و بی رنگ متحرکی برای درمان ناهنجاری های دندانی استفاده می شود. این پلاک ها را می توان به مدت حداکثر 2 ساعت در روز از دهان خارج کرد. این پلاک ها برای درمان همه ناهنجاری های دندانی و فک قابل استفاده نیست؛ بلکه برای مشکلات خفیف تا متوسط دندانی کاربرد دارد.

انتخاب هر یک از این روش ها برای بیمار به عهده بهترین متخصص ارتودنسی است. اما متخصص ارتودنسی با دندانپزشک عمومی چه فرقی می کند؟ دندانپزشک عمومی بیشتر درمان‌ های مربوط به سلامت دهان از قبیل درمان پوسیدگی، پر کردن دندان، کشیدن دندان، درمان عفونت لثه، روکش کردن دندان و باندینگ کامپوزیت را انجام می ‌دهد.

از سوی دیگر، متخصص ارتودنسی دارای تخصص خاص در زمینه درمان‌ های ارتودنسی است و تاکید او بیشتر بر روی اصول ارتودنسی و درمان ‌های مرتبط با ناهنجاری ها و مشکلات دندان است.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 116
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

بوی بد دهان یکی از رایج ترین مشکلاتی است که افراد را وادار به مراجعه به دندانپزشکی می کند. این مشکل باعث کاهش اعتماد به نفس فرد می شود و معاشرت با دیگران را برای فرد دچار مشکل می کند. به همین دلیل ما در این مقاله تصمیم گرفته ایم تا شما را با مهم ترین علل ایجاد کننده بوی بد دهان و همینطور روش های درمان آنها آشنا کنیم.

بهداشت ضعیف دهان و دندان

عدم رعایت درست بهداشت دهان و دندان را اصلی ترین علت بوی بد دهان می دانند. با مسواک زدن و نخ دندان کشیدن، ذرات غذایی گیر کرده بین دندان ها از بین می رود و از تولید بوی نامطبوع در دهان جلوگیری می شود. عدم مراقبت منظم می ‌تواند منجر به تشکیل لایه نازکی از باکتری‌ ها (پلاک) شود، که ممکن است لثه ‌ها را تحریک کرده و به آبسه دندان منجر شود.

راه خلی که برای این مشکل وجود دارد، مسواک زدن و نخ دندان کشیدن مداوم است. با اینکار می تواند از تجمع باکتری ها در میان دندان ها و در نتیجه بوی بد دهان جلوگیری کرد.

مصرف برخی مواد غذایی

برخی مواد غذایی مانند سیر و پیاز، بوی شدیدی دارند و مصرف آنها باعث ایجاد بوی بد در دهان می شود. رعایت بهداشت دهان مانند شستن دهان با آب می تواند در کاهش بوی ناشی از مصرف این مواد غذایی موثر باشد.

سنگ لوزه و مشکلات دهان

سنگ‌ های لوزه و چرک لوزه که مکان تجمع باکتری ‌هاست، ممکن است منبع بوی بد دهان باشند. عفونت‌ دندان ، زخم‌ های دهان پس از جراحی یا کشیدن دندان، پوسیدگی دندان یا بیماری لثه نیز می ‌توانند به بوی بد دهان منجر شوند. مراقبت دقیق از بهداشت دهان، مسواک زدن منظم و مراجعه به دندانپزشک به عنوان یک رویه پیشگیری، می ‌تواند از تجمع باکتری ‌ها جلوگیری کرده و به حفظ بهداشت دهان کمک کند.

کتواسیدوز

وقتی سطوح انسولین در بدن بسیار پایین است و از چربی به عنوان منبع انرژی استفاده می ‌شود، کتون‌ ها تولید شده و موجب تولید بوی ناخوشایند می ‌شوند. درمان دیابت توسط پزشک و کنترل منظم سطوح انسولین، می ‌تواند به جلوگیری از کتواسیدوز و بوی بد دهان کمک کند.

برخی بیماری ها

بیماری ‌هایی مانند دیابت کنترل نشده، کتواسیدوز دیابتی، خشکی دهان، عفونت ‌های گلو، سینوزیت یا عفونت سینوس ‌ها ممکن است بوی بد دهان ایجاد کنند. مداومت و کنترل بیماری‌ های اساسی، مشاوره با پزشک و پیگیری درمان‌ های تعیین شده می‌ تواند به کاهش بوی بد دهان کمک کند.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

بوی بد دهان که نام علمی آن هالیتوز یا هالیتوزیس است، از رایج ترین مشکلات مراجعان هنگام مراجعه به دندانپزشکی است و در زندگی معمولی برای همه ما ممکن است به وجود بیاید. این موضوع می ‌تواند بر روابط اجتماعی و شخصی فرد تاثیر گذار باشد و باعث از دست رفتن اعتماد به نفس شود. اما علت بوی بد دهان چیست؟ در این مقاله قصد داریم به بررسی علل اصلی بوی بد دهان بپردازیم.

مهم ترین علل بوی بد دهان

دلایل زیادی برای توجیه این مشکل یا معضل شایع وجود دارد اما به نظر می رسد که مهم ترین علت های بوی بد دهان این ها هستند:

مصرف دخانیات مخصوصا سیگار و قلیان

دخانیات نه تنها به سلامت دستگاه تنفسی و ریه های فرد آسیب وارد می کند، بلکه می تواند یکی از اصلی ترین دلایل بوی بد دهان نیز باشد. نیکوتین موجود در سیگار با تحریک دریچه بین مری و معده، افزایش رفلاکس اسید معده و حتی خشک شدن بزاق، این بو را به وجود می‌ آورد.

بهداشت ضعیف دهان و دندان

عدم رعایت درست بهداشت دهان و دندان را اصلی ترین علت بوی بد دهان می دانند. با مسواک زدن و نخ دندان کشیدن، ذرات غذایی گیر کرده بین دندان ها از بین می رود و از تولید بوی نامطبوع در دهان جلوگیری می شود.

خشکی دهان

بزاق به طور طبیعی دهان را پاک کرده و از خشک شدن جلوگیری می ‌کند. اگر دلیل خشکی دهان طبیعی یا بر اثر بیماری خاصی باشد، ممکن است بوی بد دهان به وجود آید. این مشکل می ‌تواند به دلایل مختلفی اتفاق بیافتد؛ برخی از داروها، دیابت، اضطراب، کم‌ آبی و افزایش سن از مواردی هستند که می ‌توانند به خشک شدن دهان منجر شوند.

مصرف برخی داروها

همانطور که در بالاتر اشاره کردیم، خشکی دهان و کاهش بزاق دهان نیز می تواند یکی از دلایل بوی نامطبوع در دهان باشد. در همین راستا باید گفت که برخی از داروها نیز با کاهش بزاق دهان می توانند باعث ایجاد بوی بد در دهان شوند. علاوه بر این، تجزیه برخی داروها مانند نیترات‌ ها (برای درمان دردهای قلبی)، داروهای شیمی درمانی، آرام ‌بخش ‌ها و برخی از مکمل ‌های ویتامینی، ممکن است بوی بد دهان را تشدید کنند.

گیر کردن اجسام خارجی

در صورتی که جسم خارجی در حفره بینی گیر کرده باشد، به خصوص در کودکان، ممکن است بوی بد دهان ایجاد شود. این مسئله معمولا در کودکان دیده می ‌شود و نیاز به مراجعه به پزشک دارد.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 121
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

چگونه می توان به وسیله ارتودنسی دندان ها را صاف کرد در حالی که کسی متوجه قرار داشتن ئستگاه ارتودنسی در دهان نشود؟ خیلی از افراد به دلیل ظاهر شاید نامناسبی که براکت های ارتودنسی در دهان بیمار به هنگام خنده ایجاد می کنند، از درمان ارتودنسی منصرف می شوند. برای حل این مشکل، درمان ارتودنسی نامرئی به بازار آمد تا بتوان با استفاده از آن از ظاهر نامناسب دستگاه ارتودنسی در دهان جلوگیری کرد.

انواع ارتودنسی نامرئی

ارتودنسی نامرئی به طور کلی به دو دسته متحرک و ثابت تقسیم بندی می شود. در ادامه به معرفی انواع ارتودنسی نامرئی می پردازیم:

  • ارتودنسی ثابت سرامیکی
  • ارتودنسی لینگوال یا پشت دندانی
  • ارتودنسی نامرئی با پلاک های شفاف متحرک

دلایل تفاوت هزینه ارتودنسی نامرئی با مرئی

یک سری دلایل وجود دارد که باعث می شود هزینه کلی دستگاه های ارتودنسی نامرئی از نوع مرئی آن بیشتر باش. این دلایل شامل موارد زیر می شود:

قابل مشاهده نبودن این دستگاه ها

یکی از علل اصلی افزایش قیمت ارتودنسی نامرئی، ویژگی کمتر قابل توجه بودن آن است. این ویژگی به عنوان برتری اصلی ارتودنسی نامرئی محسوب می ‌شود. بسیاری از افراد ترجیح می ‌دهند هزینه بیشتری پرداخت کنند تا اطرافیان از درمان ارتودنسی آنها مطلع نشوند. به همین دلیل، دستگاه‌ های نامرئی گران ‌تر از دستگاه‌ های مرئی می ‌باشند.

دشوار بودن نصب برخی دستگاه های نامرئی

نصب برخی دستگاه های نامرئی ارتودنسی پیچیده است؛ مانند ارتودنسی لینگوال یا پشت دندانی. قرار دادن و نصب براکت ها و سیم ارتودنسی در پشت دندان ها سخت تر از جلوی دندان است و برای نصب آن متخصص ارتودنسی باید مهارت بالایی داشته باشد. به همین دلیل هزینه درمان با ارتودنسی پشت دندانی از نوع معمولی آن بیشتر است.

طولانی تر بودن مدت زمان درمان

براکت های مورد استفاده در ارتودنسی سرامیکی، ابعاد بزرگتری داشته و به نسبت نوع فلزی آن مقاومت کمتری دارند. این براکت ها تا حدی شکننده هستند و مانند براکت های فلزی نمی توان به آن ها فشار زیادی وارد کرد چون ممکن است بشکنند. به همین دلیل باید به مرور و کم کم آنها را تحت فشار قرار داد. همین باعث طولانی تر شدن پروسه درمان با ارتودنسی سرامیکی می شود.

متخصص ارتودنسی فردی است که پس از اتمام تحصیلات دندانپزشکی عمومی، وارد شاخه ارتودنسی شده و با گذراندن آموزش ‌ها و کسب مهارت‌ های ویژه، توانسته است در این زمینه تخصص کسب کند. از آنجایی یکی از اقدامات حیاتی در مسیر زیبایی دندان ها، ارتودنسی دندان است، با انتخاب یک متخصص ارتودنسی مناسب می توان نتیجه موفقیت آمیز درمان دندان های خود را تضمین کرد.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 110
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

یکی از رایج ترین و سریع ترین روش های لاغری، جراحی برای کاهش وزن است. خیلی از افراد با وجود استفاده از انواع رژیم ها و حرکات ورزشی مختلف، نتوانسته اند به تناسب اندام و لاغری مدنظر خود دست پیدا کنند. به همین دلیل به سراغ جراحی های لاغری می روند که باعث می شود بتوانند سریع تر به هیکل مدنظر خود برسند. اما باید به این نکته توجه کرد که انجام جراحی پایان راه نیست، بلکه تازه ابتدای مسیر لاغری است.

فرد بعد از جراحی لاغری باید رژیم غذایی خاصی که توسط بهترین جراح اسلیو تجویز شده است را دنبال کند تا بتواند به تناسب اندام خود دست پیدا کند. رعایت این رژیم نه تنها به شما در کاهش وزن کمک می ‌کند، بلکه به بهبود کیفیت زندگی، کاهش خطر برخی بیماری ‌ها و افزایش انرژی و سلامت عمومی شما نیز کمک می ‌کند.

آشنایی هفته به هفته با رژیم اسلیو

رژیم اسلیو به شما کمک می ‌کند تا به بهترین شکل ممکن کاهش وزن مورد نظر خود را داشته باشید. در ادامه با ما همراه باشید تا بهتر با رژیم اسلیو آشنا شوید.

رژیم اسلیو برای هفته اول بعد از عمل

در هفته اول پس از جراحی اسلیو معده، بیماران تنها می ‌توانند مایعات مصرف کنند. زیرا در جراحی اسلیو هورمون گرسنگی برای مدتی برداشته می شود و همین باعث می شود که بیماران احساس گرسنگی کمتری بکنند و علاقه چندانی به غذا خوردن نداشته باشند. این نوشیدنی ها می‌ توانند شامل موارد زیر باشند:

  • شیر
  • آب
  • آب گوشت رقیق
  • آب گوجه ‌فرنگی و سبزیجات
  • نوشیدنی‌ های بدون قند و بدون گاز

رژیم هفته دوم بعد از جراحی اسلیو

در هفته دوم بعد از جراحی اسلیو معده، بیماران به تدریج می ‌توانند مایعات غلیظ ‌تری را مصرف کنند. این مواد غذایی شامل موارد زیر می شوند:

  • پودینگ بدون قند
  • شیر و ماست بدون چربی
  • انواع سوپ‌ های رقیق و میکس شده
  • پوره سیب

رژیم اسلیو برای هفته سوم پس از عمل

در هفته سوم پس از عمل اسلیو معده، بیماران می ‌توانند غذاهای نرم و پوره شده را مصرف کنند. همچنین، بیماران مجاز به مصرف پوره سیب‌ زمینی، سبزیجات، میوه‌ ها، لوبیا، ماهی و غذاهای نرم و مخلوط شده هستند. از خوردن غذاهای زیر باید در این هفته از رژیم هم هنوز خودداری کرد:

  • غذاهای نشاسته ‌دار مانند نان و ماکارونی
  • اسموتی های قند دار
  • غذاهایی که دارای چربی و کالری بالایی هستند مانند شکلات، بستنی، کیک و ...
  • غذاهای جامد و دیر هضم


:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 123
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

به دلیل رواج زندگی ماشینی و پشت میز نشینی، چاقی و اضافه وزن روز به روز در جامعه گسترش بیشتری پیدا می کند و بحث تغذیه و سلامت روز به روز برای ما چالش برانگیز تر می شود. به همین دلیل انواع رژیم های لاغری به وجود آمده اند تا بتوانند ما را به هدف لاغری و تناسب اندام مدنظرمان برساند. در این مقاله سعی داریم تا به معرفی 3 تا از معروف ترین این رژیم های لاغری بپردازیم.

رژیم مدیترانه ای چیست و چگونه باعث لاغری می شود؟

رژیم مدیترانه ای از الگوی تغذیه ای مردمی که در نواحی ساحلی دریای مدیترانه زندگی می کنند الهام گرفته است. این رژیم نه تنها می تواند باعث کاهش وزن شما شود، بلکه به شما کمک می کند تا از بروز مشکلاتی مانند سکته، حمله‌ قلبی، دیابت و حتی مرگ زودرس جلوگیری کنید. رژیم غذایی مدیترانه ای یک برنامه کاملا سلامت محور و متنوع است و به این دلیل شهرت بسیاری پیدا کرده است.

در این رژیم غذایی، مصرف گوشت قرمز، غذاهای شیرین و محصولات لبنی (به استثناء مقادیر محدود ماست و پنیر) محدود می‌ شود یا از منو حذف می ‌گردد.

رژیم فستینگ چگونه باعث لاغری می شود؟

رژیم فستینگ به رژیم روزه داری نیز معروف است زیرا قواعد و اصول آن مانند روزه گرفتن است. در اصل این رژیم، غذا خوردن فرد را در چهارچوب ساعات معینی قرار می دهد و همین باعث کاهش کالری دریافتی فرد و در نتیجه لاغری او می شود. این رژیم غذایی انواع مختلفی دارد که معروف ترین آن رژیم فستینگ 8 16 است. این رژیم به این صورت است که شما 16 ساعت از روز را بدون مصرف کالری سر می کنید و تمامی نیازهای غذایی بدن خود را در طول ۸ ساعت باقی‌ مانده تامین می ‌کنید.

با رژیم گیاهخواری آشنا شویم

مردم رژیم گیاهخواری را به دلایل مختلفی مانند مذهبی، اهمیت به حقوق حیوانات و همینطور دلایل زیست محیطی انتخاب می کنند. این رژیم انواع مختلفی دارد که مهم ترین آنها شامل موارد زیر می شود:

رژیم لاکتو گیاه ‌خواری: در این رژیم، گوشت، ماهی و مرغ از رژیم غذایی حذف می‌ شود، اما تخم ‌مرغ و محصولات لبنی در رژیم مجاز هستند.

رژیم لاکتو اوو گیاه‌ خواری: افراد در این رژیم گوشت، ماهی، مرغ و تخم‌ مرغ را از رژیم خود حذف می ‌کنند، اما محصولات لبنی در وعده‌ های غذایی خود مصرف می ‌کنند.

رژیم وگان: رژیم وگان گیاه ‌خواری سخت ‌ترین رژیم گیاه ‌خواری است و همه انواع گوشت، ماهی، تخم ‌مرغ، محصولات لبنی و مواد خوراکی حاوی آ‌نها از رژیم غذایی حذف می ‌شوند.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 114
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

درک می کنیم که بعد از عمل اسلیو معده مشتاقانه منتظر بدن جدید خود هستید و برای آن لحظه شماری می کنید. اما باید این نکته را بدانید که برای رسیدن به تناسب اندام و هیکل هدف خود، تازه بعد از عمل اسلیو معده اقدامات شما شروع می شود. رعایت رژیم اسلیو بسیار حائز اهمیت است و برای کمک به بهبودی سریعتر و جلوگیری از عوارض خطرناک اسلیو معده موثر است.

رژیم اسلیو برای هفته اول بعد از عمل

در هفته اول پس از جراحی اسلیو معده همان مایعاتی که در روزهای آخر قبل از عمل مصرف می کردید را ادامه می دهید. زیرا بدن شما برای بهبودی نیاز به زمان دارد و این رژیم به این هدف کمک خواهد کرد. در جراحی لاغری اسلیو، هورمون گرلین که همان هورمون گرسنگی است برای مدتی برداشته می شود که همین اتفاق باعث می شود که بیمار احساس گرسنگی کمتری کند. در این هفته مقدار زیادی مایعات شفاف بنوشید ولی حواستان باشد هیچ چیزی را با شکر ننوشید. زیرا می تواند باعث تهوع شدید، خستگی، اسهال و حتی استفراغ شود.

رژیم غذایی هفته اول پس از جراحی اسلیو معده فقط به مصرف مایعات بدون قند و گاز محدود است. این نوشیدنی ها می‌ توانند شامل موارد زیر باشند:

  • شیر
  • آب
  • آب گوشت رقیق
  • آب گوجه ‌فرنگی و سبزیجات
  • نوشیدنی‌ های بدون قند و بدون گاز

مصرف زیاد آب پس از عمل اسلیو معده یا بای ‌پس معده می تواند از وقوع عوارضی همچون سنگ کلیه، سنگ صفرا، غلیظ شدن ترشحات ریوی و افزایش خطر لخته ‌شدن خون جلوگیری کند.

رژیم اسلیو برای هفته دوم پس از عمل

در هفته دوم مایعات کمی غلیظ تر را مانند شیک های پروتئینی، پودینگ بدون قند و بدون چربی، ماست یونانی ساده بدون چربی و آبمیوه بدون پالپ، می توانید شروع کنید. در این مرحله، ممکن است بیماران کمی احساس گرسنگی کنند و پزشک توصیه می ‌کند تا مواد غذایی خاصی مصرف کنند. مواد غذایی مجاز در رژیم غذایی هفته دوم پس از عمل اسلیو معده شامل:

  • پودینگ بدون قند
  • شیر و ماست بدون چربی
  • انواع سوپ‌ های رقیق و میکس شده
  • پوره سیب

همچنین، بهترین جراح اسلیو می‌ تواند به بیماران توصیه کند تا میوه‌ های نرم فصلی را مصرف کنند. در این مورد، نیازی به پوست کردن یا پختن میوه‌ ها نیست. میوه‌ های مناسب در این مرحله شامل موز، توت ‌فرنگی، زردآلو، گیلاس، آلبالو، هندوانه و طالبی هستند.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 120
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

رژیم لاغری، برنامه‌ ای متعادل از مصرف مواد غذایی است که همراه با فعالیت ‌های ورزشی منظم، به کاهش وزن و حفظ سلامتی بدن کمک می‌ کند. اجرای صحیح و پایدار رژیم غذایی می ‌تواند به افراد کمک کند تا اهداف لاغری خود را بهبود دهند و سبک زندگی سالم ‌تری را تجربه کنند.

رژیم فستینگ یا روزه‌ داری، یک برنامه غذایی است که خوردن و نخوردن غذا را در یک الگوی منظم و زمان ‌بندی خاص جا به‌ جا می ‌کند. تحقیقات نشان داده است که این نوع رژیم لاغری می ‌تواند برای کنترل وزن و پیشگیری از برخی از بیماری‌ ها مانند دیابت نوع ۲ و کاهش چربی خون موثر باشد. این رژیم انواع مختلفی دارد که معروف ترین آن، رژیم روزه داری 16/8 است.

در رژیم فستینگ 16 8 شما ۱۶ ساعت از روز را بدون مصرف کالری سر می کنید و تمامی نیازهای غذایی بدن خود را در طول ۸ ساعت باقی‌ مانده تامین می ‌کنید. در مقایسه با دیگر رژیم‌ های غذایی که معمولا محدودیت ‌های سختگیرانه ‌ای دارند، رژیم روزه‌ داری (Fasting) انعطاف بیشتری دارد و با شیوه زندگی مدرن ما سازگاری بیشتری دارد. در نهایت، رژیم فستینگ 16 8 یک راهکار ساده و موثر برای کاهش وزن و بهبود کیفیت زندگی است.

یکی از ویژگی ‌های جذاب رژیم روزه ‌داری این است که در مقابل بسیاری از رژیم ‌های غذایی که ممکن است به تنوع کم در غذاها و محدودیت ‌های شدید توجه کنند، این رژیم به شما اجازه می ‌دهد که در مورد چیزهایی که میخورید خودتان تصمیم بگیرید و در حقیقت هیچ محدودیتی در مورد نوع یا مقدار غذایی که در طول ۸ ساعت مصرف می ‌کنید وجود ندارد.  

در رژیم فستینگ متناوب، غذا فقط در زمان ‌های معینی مصرف می ‌شود و اصلی‌ ترین ویژگی این رژیم تاکید بر زمان ‌بندی مصرف غذا در طول هفته یا دوره‌ های زمانی خاص است. اگرچه در طول ۱۶ ساعت روزه‌ داری ممنوعیت خوردن وجود دارد، اما مصرف آب و نوشیدنی ‌های بدون کالری مانند قهوه یا چای تازه مجاز است. این امر باعث می‌ شود رژیم روزه ‌داری به راحتی قابل اجرا باشد.

شاید جالب باشد بدانید که رژیم فستینگ هم می تواند به تنهایی باعث لاغری شود و هم توسط متخصصان تغذیه به عنوان یک رژیم غذایی مکمل در کنار رژیم های لاغری دیگر تجویز می شود. به عنوان مثال رژیم سم زدایی یک رژیم کوتاه مدت و سریع است که جهت حذف سموم بدن طراحی شده است. این رژیم معمولا شامل یک دوره رژیم روزه داری و به دنبال آن یک رژیم غذایی سخت شامل میوه، سبزیجات، آب و آبمیوه است. گاهی این حذف سموم شامل گیاهان، دمنوش، مکمل ها به جهت پاکسازی روده می شود.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 117
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

در دنیای امروز، تعداد زیادی از ما با چالش‌ های مختلفی در زمینه تغذیه و سلامت رو به‌ رو می ‌شویم. از یک سو، ممکن است بخواهیم وزن خود را به منظور شرکت در مراسم و یا مناسبتی به صورت سریع کاهش دهیم تا به اهداف سلامتی و زیبایی ‌مان برسیم. رژیم آب درمانی و رژیم شوک یکی از انواع این رژیم های سریع لاغری هستند که می توانید از آنان استفاده کنید. این رژیم‌ ها با اصول و روش‌ های خاص خود به بهبود وضعیت فیزیکی و روحی افراد می ‌پردازند.

رژیم لاغری با آب چه نقشی در لاغری افراد دارند؟

در این رژیم لاغری، وعده های غذایی افراد محدود به آب می شود. رژیم آب درمانی ادعا می کند که علاوه بر لاغری سریع، می تواند به عنوان یک رژیم تصفیه کننده و پاک کننده نیز عمل کند و به بهبود و کنترل برخی از مشکلات بدن بپردازد. در این رژیم، تنها مواد غذایی مجاز آب است و کالری دریافتی صفر می باشد. انواع مختلفی از رژیم آب وجود دارد، اما نقطه مشترک آنها تنها مصرف آب و حذف دیگر مواد غذایی است.

آیا واقعا می توان با آب درمانی به کاهش وزن دست پیدا کرد؟

در این رژیم به دلیل نرسیدن مواد مغذی به بدن، فرد با کاهش وزن سریع روبه رو می شود؛ اما لازم به ذکر است که این وزن از دست رفته معمولا متعلق به از دست دادن آب بدن است. همچنین، رژیم آب ممکن است باعث از دست دادن عضلات شود، که به نوعی مضر است.

رژیم شوک چگونه است؟

رژیم لاغری شوک ادعا می کند که افراد با اضافه وزن زیاد می توانند از طریق این رژیم به کاهش وزن 15 کیلویی در طی 2 هفته دست یابند. در رژیم شوک، ۵ روز با یک رژیم و برنامه غذایی سخت و محدود شروع می ‌شود و سپس ۲ روز به رژیم روزه ‌داری (رژیم فستینگ) قبل از آغاز رژیم شوک باز می ‌گردید. این چرخه یک مرتبه دیگر ادامه پیدا می ‌کند و در نهایت یک روز دیگر با رژیم سخت به اتمام می ‌رسد تا مجموعا ۱۵ روز طول بکشد.

به دلیل اینکه در این رژیم مواد مغذی به شدت محدود می شوند، نمی توان این رژیم را خیلی توصیه کرد. به یاد داشته باشید که این رژیم باید تحت نظر یک پزشک و با رعایت اصول اساسی اجرا شود. چراکه کاهش کالری مصرفی روزانه باید به طور متعادل صورت گیرد و کاهش وزن ناگهانی در طولانی مدت می ‌تواند منجر به آثار جانبی زیادی شود. به این دلیل است که رژیم کالری شماری یکی از رژیم های اصولی است که می توان با آن به یک لاغری اصولی رسید.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 118
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

عمل اسلیو معده یکی از موثرترین روش ‌های جراحی برای کاهش وزن و بهبود سلامت است. افرادی که قصد انجام این جراحی را دارند، فکر می کنند که با انجام جراحی، سریع به لاغری و کاهش وزن و هیکل مورد نظر خود دست پیدا می کنند. در حالی که انیگونه نیست و با عمل کردن، پروسه لاغری تمام نشده است؛ بلکه تازه شروع می شود. شما با رعایت یک رژیم غذایی مناسب، به مرور زمان وزن اضافی خود را از دست می دهید و در نهایت به وزن دلخواه خود می رسید.

اما داشتن یک رژیم غذایی مناسب قبل از عمل اسلیو معده نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. به این صورت که یکی از مهم ترین اهداف داشتن رژیم غذایی قبل از عمل، کاهش چربی های کبد است. اما چرا کبد؟ کبد جه ارتباطی به اسلیو معده دارد؟ داخل و اطراف کبد افراد چاق، دارای تجمع زیادی از سلول های چربی است و همین موضوع باعث بزرگ تر شدن کبد در این افراد می شود. به دلیل قرارگیری کبد درست در کنار معده، کبد خیلی بزرگ، انجام جراحی اسلیو معده را برای پزشک سخت ‌تر و انجام آن را برای شما خطرناک ‌تر می‌ کند.

تغذیه قبل از عمل اسلیو معده

قبل از عمل اسلیو معده، برای بهبود وضعیت کبد و آماده ‌سازی بدن برای جراحی، بیمار باید رژیم غذایی خاصی را رعایت کند. این رژیم غذایی شامل مواد غذایی مانند پروتئین های بدون چربی، سبزیجات و مایعات بدون گاز می شود. جراح اسلیو شما ممکن است برای شما یک رژیم غذایی در نظر بگیرد و به شما پیروی کامل از آن را توصیه کند.

این رژیم حداقل دو هفته قبل از تاریخ جراحی شروع می ‌شود. همچنین، توصیه می‌ شود که دو روز قبل از عمل، مصرف نوشیدنی‌ های بدون گاز و خوراکی‌ های دارای کافئین محدود گردد. در این بازه زمانی کوتاه، شما باید به یک رژیم غذایی شفاف و مایع روی آورید که می تواند شامل آبگوشت، آب، قهوه یا چای بدون کافئین، ژله و بستنی های بدون قند و همینطور شیک پروتئین بدون قند باشد.

همچنین توصیه می شود که از مصرف کالری های غیر مغذی خودداری کنید. از مصرف نوشیدنی های الکل دار اجتناب کنید. پیشنهاد می شود که با پزشک خود در مورد ویتامین ها و مکمل هایتان صحبت کنید تا بدانید چه چیزی را در چه زمانی مصرف کنید. این تدابیر پیش از جراحی باعث می‌ شوند که بدن شما برای عمل اسلیو معده آماده شود و موفقیت این جراحی را افزایش دهد.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

اورولوژی یک شاخه از علم پزشکی است که به تشخیص، درمان و مدیریت مشکلات دستگاه تناسلی در آقایان و در بعضی موارد بانوان می پردازد. این تخصص به مطالعه و درمان بیماری ‌هایی مانند سرطان پروستات، بزرگ‌ شدن غده پروستات، سنگ کلیه، عفونت ‌های مجاری ادراری و اختلالات جنسی می ‌پردازد. در این مقاله قصد داریم درباره مشکلات کلیوی که توسط این متخصص قابل درمان است صحبت کنیم.

سنگ کلیه

سنگ کلیه اندازه های مختلفی دارد و معمولا در دستگاه ادراری شکل می گیرد.  در بیشتر موارد اندازه این سنگ ها به اندازه یک نخود معمولی است، اما در بعضی شرایط می تواند بزرگ تر و یا حتی کوچک تر نیز باشد. سنگ ‌های کوچک معمولا به طور طبیعی از دستگاه ادراری خارج می ‌شوند، اما در مواردی که سنگ ‌ها بزرگ ‌تر باشند، ممکن است نیاز به جراحی داشته باشید.

افرادی بیشتر در معرض ابتلا به سنگ کلیه قرار دارند که به اندازه ناکافی مایعات می نوشند و یا در خانواده سابقه ابتلا به سنگ کلیه را دارند. بیماری هایی مانند دیابت، فشار خون بالا و وجود کلسیم اضافی در ادرار نیز می توانند عواملی باشند که در ایجاد سنگ کلیه موثر هستند.

سرطان کلیه

کلیه ها یکی از اعضای مهم دستگاه ادرار است. به طور غیر قطع عواملی چون سیگار کشیدن، چاقی، فشار خون بالا و وجود تاریخچه خانوادگی می توانند از عوامل به وجود آورنده سرطان کلیه باشند. اگر علائم سرطان کلیه را بشناسیم، می توانیم زودتر آن را تشخیص داده و زودتر اقدام به درمان کنیم. از جمله علائمی که ممکن است نشان از این بیماری داشته باشد وجود خون در ادرار، حضور توده در منطقه کلیه، درد در پهلو، احساس خستگی زیاد، کاهش اشتها، تب، درد در استخوان‌ ها و افزایش فشار خون است.

عفونت کلیه

ایم عفونت از یکی از انواع عفونت ادراری و معمولا از مثانه شروع می شود و به سرعت به یک یا هر دو کلیه سرایت می کند. این عفونت بسیار جدی است و سریعا باید درمان شود. در صورتی که این عفونت سریع درمان نشود، می تواند به کلیه ها آسیب برساند. اگر نشانه‌ هایی مانند تب و لرز، درد در منطقه پهلو، درد شکم، تکرر ادرار، سوزش هنگام ادرارکردن و تهوع و استفراغ شدید تجربه می ‌کنید، باید بلافاصله به متخصص ارولوژی مراجعه کرده و درمان را شروع کنید.

لازم به ذکر است که بهترین متخصص ارولوژی در تهران قادر است تمامی این وظایف را با حرفه‌ ای ترین شیوه‌ ها انجام داده و به بهترین نحو مدیریت کند.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 122
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 14 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

بی اختیاری ادرار (Urinary incontinence) یکی از مشکلات شایع و آزاردهنده است که شدت آن می تواند شامل تخلیه ناگهانی ادرار هنگام سرفه یا عطسه و یا نیاز فوری به تخلیه ادرار بدون امکان رفتن به توالت باشد. بی ‌اختیاری ادرار گاهی ممکن است به صورت موقت و گذرا ظاهر شود و با رفع علت زمینه ‌ای آن، بهبود یابد.

قطعا بی اختیاری ادرار بر کیفیت زندگی افراد تاثیر گذاشته و می تواند فعالیت های روزمره افراد را تا حدی مختل کند. برای اینکه به درمان این مشکل بپردازیم، بهتر است به بهترین متخصص ارولوژی مراجعه کرد.

سنگ کلیه؛ یکی از مهم ترین دلایل بی اختیاری ادرار

سنگ‌ کلیه به عنوان یک عامل مهم در بروز بی ‌اختیاری ادرار در نظر گرفته می شود. بی ‌اختیاری ادرار زمانی اتفاق می‌افتد که سنگ‌ ها از کلیه  خارج شده و وارد مثانه می‌ شوند. این موقعیت می‌ تواند منجر به انسداد مجاری ادراری شود و از طرف دیگر، دفع ادرار را به سک پروسه سخت تبدیل کند. اگر مثانه به طور کامل خالی نشود، ممکن است باعث احساس نیاز مداوم به دفع ادرار یا تجربه نشتی ادرار شوند.

راه های درمان بی اختیاری ادرار

روشی که اورولوژیست برای درمان بی اختیاری انتخاب می کند ارتباط مستقیمی به علت بی اختیاری ادرار دارد. در ادامه به برخی از راه‌ های درمانی برای بی ‌اختیاری ادرار در مردان و زنان اشاره می کنیم:

مصرف داروها

با تجویز پزشک، مصرف برخی داروها می‌ تواند به بهبود علائم بی‌ اختیاری ادرار کمک کند. برخی از داروها شامل تزریق کلاژن می ‌شوند که باعث سفت شدن مجرای ادرار می ‌شود و از نشت ادرار جلوگیری می ‌کند.

جراحی برای درمان بی اختیاری ادرار

یکی از گزینه های درمانی برای درمان این مسئله، جراحی است. برخی از انواع عمل ‌های جراحی شامل تزریق بوتاکس داخل مثانه، تحریک عصب خاص (Sacral Nerve Stimulation) و بزرگ کردن مثانه با روده (Cystoplasty) هستند. هر کدام از این روش ها با توجه به علت مشکل و شدت آن توسط اورورلوژیست انتخاب می شود.

برخی اصلاحات رفتاری برای درمان بی اختیاری ادرار

  • کاهش مصرف کافئین
  • کاهش مصرف الکل
  • پرهیز از انجام فعالیت ‌های فیزیکی سنگین
  • کاهش وزن در صورت چاقی
  • دوری از مصرف مواد غذایی تند و تحریک کننده ادرار
  • انجام ورزش های کگل برای درمان بی اختیاری ادرار

لازم به ذکر است که تمرینات کگل به شما کمک می ‌کنند تا عضلات کف لگن را تقویت کنید. این تمرینات شامل انقباض و رها کردن عضلات کف لگن است و می ‌توانند به بهبود کنترل ادرار و کاهش نشت ادرار کمک کنند.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 14 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

به احتمال زیاد همه با تا به حال اسم سنگ کلیه را زیاد شنیده ایم. اما شاید این موضوع برای خیلی از افراد بی اهمیت و غیر خطرناک به نظر برسد. قصد داریم تا در این مقاله به این موضوع که سنگ کلیه چیست و جرا تشکیل می شود بپردازیم.

سنگ کلیه چیست؟

سنگ کلیه (نفرولیتیازیس) یکی از بیماری‌ های شایع دستگاه ادراری است که سالانه افراد زیادی را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می ‌دهد. این سنگ ها در واقع رسوباتی از جنس مواد معدنی و نمکی هستند که در کلیه‌ ها تشکیل می ‌شوند. جنس سنگ ‌های کلیه معمولا اگزالات کلسیم است. سنگ دارای ساختاری تیز و کریستالی است و گاهی به اندازه‌ یک توپ گلف رشد می‌ کند. این بیماری علت شایع خون در ادرار (هماچوری) و درد شدید در شکم، پهلو یا کشاله‌ ران است.

علت اصلی ابتلا به سنگ کلیه چیست؟

سنگ کلیه بیشتر زمانی اتفاق می افتد که فرد کمتر از یک لیتر ادرار در روز تولید کند. سنگ‌ کلیه در افرادی که مشکلات کلیوی دارند، به خصوص در نوزادان نارس بسیار شایع است. با این حال، افراد در گروه سنی ۲۰ تا ۵۰ سال بیشتر دارای مشکلات مرتبط با سنگ کلیه هستند. مهم ترین عواملی که می تواند در تولید سنگ کلیه نقش داشته باشند، شامل موارد زیر می شوند:

کمبود مصرف آب: عدم مصرف کافی آب می ‌تواند موجب ترکیب املاح در ادرار شود و به تشکیل سنگ ‌های کلیه منجر شود.

چاقی: افزایش وزن و چاقی نیز ممکن است بر تراکم املاح در ادرار تاثیر بگذارد.

داشتن رژیم غذایی نامناسب: مصرف زیاد نمک، گلوکز و یا پروتئین در رژیم غذایی فرد می تواند افزایش مواد افزودنی در ادرار را نتیجه بدهد.

پرکاری پاراتیروئید: پاراتیروئید مسئول کنترل سطح کلسیم و فسفات در بدن است. هر گونه اختلال در عملکرد آن می‌ تواند موجب افزایش سطح کلسیم در ادرار شود.

بیماری ‌های التهابی روده: بیماری ‌هایی مانند کرون و کولیت التهابی می‌ توانند جذب کلسیم را افزایش دهند و سبب تشکیل سنگ‌ کلیه شوند.

جراحی بای ‌پس معده: برخی جراحی‌ ها مانند عمل بای پس معده ممکن است منجر به تغییر در جذب مواد معدنی از طریق دستگاه گوارش شوند.

مصرف داروهای ضد تشنج: برخی داروهای ضد تشنج نیز ممکن است عوارض جانبی در شکل افزایش تراکم املاح در ادرار داشته باشند.

ساید برایتان جالب باشد که بدانید جنسیت هم ممکن امکان ابتلا به سنگ کلیه را افزایش دهد. طبق تحقیقات انجام شده توسط موسسه ملی دیابت و بیماری ‌های گوارشی و کلیوی آمریکا، مردان بیشتر از زنان دچار این مشکل می ‌شوند.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 119
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

اورولوژی شاخه ای پزشکی است که بر روی جراحی و بیماری های پزشکی مجرای ادرار بانوان و آقایان و اعضای تولید مثل مردان تمرکز دارد. بهترین متخصص ارولوژی در تهران در زمینه سیستم ادراری و تناسلی فعالیت می ‌کند و نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت و تشخیص بیماری ‌ها دارد. بیماری ‌هایی که توسط این پزشکان درمان می ‌شوند شامل مواردی چون التهابات مجاری ادراری، سنگ‌ کلیه، بیماری ‌های تناسلی، سرطان ‌های ارولوژیک و اختلالات جنسی می‌ شوند.

چه بیماری هایی به طور اختصاصی توسط ارولوژیست درمان می شود؟

اورولوژیست بیماری های زیر را با حرفه ای ترین شیوه ها درمان می کند:

بزرگ ‌شدن غده پروستات

یکی از مشکلات شایع در مردان که با بالا رفتن سن امکان ابتلا به آن نیز بیشتر می شود، بزرگ شدن غده پروستات یا هیپرپلازی خوش‌خیم پروستات است. این بیماری ممکن است باعث ایجاد مشکلات دیگری در مثانه، مجاری ادرار و حتی کلیه ها شود. یکی از علائم مهم ابتلا به این بیماری، مسدود شدن جریان ادرار از مثانه است. این مسدودیت می ‌تواند به طور چشمگیری در دفع ادرار، افزایش تعداد ادرارکردن در شب، جریان ضعیف ادرار و حتی ناتوانی در تخلیه کامل مثانه تاثیر گذار باشد.

برای درمان این مشکل در مراحل ابتدایی داروهایی تجویز می شوند و پیشنهاد می شود که در سبک زندگی تغییراتی اعمال شود تا علائم آن بهبود پیدا کنند. اما در صورت پیشرفته بودن بیماری پروستات، گزینه درمان موثر جراحی پروستات خواهد بود. جراحی پروستات که به عنوان روش تراشیدن پروستات نیز شناخته می ‌شود، یک روش درمانی موثر برای حذف بخش‌ های بزرگ‌شده و فشار‌آور بر مجاری ادرار است. این روش اغلب با استفاده از تجهیزات پیشرفته انجام می ‌شود و می ‌تواند به بهبود علائم و کیفیت زندگی مردان کمک کند.

زود انزالی

یکی از رایج ترین مشکلات جنسی در مردان، زود انزالی یا انزال زودرس است. در این بیماری فرد زودتر از زمانی که شخص و شریک جنسی بخواهد به ارگاسم می رسد و مایع منی خارج می شود. اغلب افرادی که دچار زود انزالی هستند، قبل یا در زمان دخول به ارگاسم می ‌رسند.

اختلالات فیزیکی، روانی و همینطور شیمیایی می توانند در ایجاد کردن این مشکل تاثیرگذار باشند. گاهی ممکن است مشکل اصلی از اختلال نعوظ یا اختلال هورمونی باشد. در برخی موارد نیز اضطراب، مشکلات در رابطه و افسردگی باعث بروز این اختلال می ‌شوند. متخصص اورولوژی کسی است که به درمان این اختلال و مسکل در مردان می پردازد.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 119
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

مردان با توجه به جنسیت و آناتومی بدن خود، ممکن است با مشکلات و چالش های مختلفی روبه رو شوند. یکی از مهم ترین و رایج ترین چالش هایی که می تواند بسیاری از مردان را درگیر خود کند، بی اختیاری ادرار است. مشکل بی اختیاری ادرار در مردان بر اثر عوامل مختلفی شامل عوامل فیزیکی و همینطور مسائل روانی، می تواند ایجاد شود. بنابراین، درمان این مسئله نه تنها بهبودی برای سلامتی فیزیکی، بلکه تأثیر بزرگی بر روان و اعتماد به نفس افراد دارد.

بی اختیاری ادرار چیست؟

همانطور که در ابتدای مقاله اشاره کردیم، بی اختیاری ادرار (Urinary incontinence) یکی از مشکلات شایع و آزاردهنده است که شدت آن می تواند شامل تخلیه ناگهانی ادرار هنگام سرفه یا عطسه و یا نیاز فوری به تخلیه ادرار بدون امکان رفتن به توالت باشد. بی ‌اختیاری ادرار گاهی ممکن است به صورت موقت و گذرا ظاهر شود و با رفع علت زمینه ‌ای آن، بهبود یابد.

علت بی اختیاری ادرار در مردان چیست؟

بی‌ اختیاری ادرار، زمانی رخ می‌ دهد که کنترل مثانه از دست رفته باشد. علائم این بیماری ممکن است از نشت ناگهانی ادرار در بعضی موارد تا نشت جزئی در دیگر موارد متغیر باشد. بسته به علت اصلی، بی ‌اختیاری ادرار می ‌تواند مشکل موقتی و گذرا یا مزمن باشد.

تحقیقات نشان داده است که میلیون ها بزرگسال در ایالات متحده آمریکا دچار بی اختیاری ادرار هستند. با افزایش سن، عضلاتی که وظیفه پشتیبانی مثانه را دارند، ضعیف می شوند و این اتفاق می تواند منجر به بی اختیاری ادرار در مردان شود. علاوه بر مورد افزایش سن، عوامل بهداشتی مختلف نیز می تواند علت بروز این بیماری باشد.

علائم بی ‌اختیاری ادرار از خفیف تا شدید متغیر است و ممکن است نشانه ‌ای از بیماری‌ های مختلف از جمله سرطان، سنگ کلیه، عفونت یا بزرگ ‌شدن پروستات باشد.

سایر دلایل احتکالی بی اختیاری ادرار شامل موارد زیر می شود:

  • یبوست
  • عفونت ادراری
  • سنگ مثانه و یا سنگ کلیه
  • التهاب پروستات در مردان
  • یک بیماری مزمن که باعث التهاب در مثانه می شود.
  • عوارض جانبی برخی داروهای خاص مانند فشار خون، آرامبخش و برخی داروهای قلبی.

بی اختیاری ادرار در چه افرادی بیشتر رخ می دهد؟

درست است که بی اختیاری ادرار با افزایش سن بیشتر دیده می شود، اما نمی توان آن را جزو روند طبیعی سالمندی به حساب آورد. به طور کلی افراد زیر بیشتر در معرض ابتلا به بی اختیاری ادرار قرار می گیرند:

  • سرطان پروستات
  • مصرف بیش از حد شیرین کننده های مصنوعی
  • مصرف بیش از حد فلفل تند و شکلات
  • استعمال سیگار و الکل
  • افراد چاق
  • افراد مبتلا به یبوست شدید و طولانی مدت


:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 112
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

دندان‌ های سالم و زیبا وسیله ‌ای اساسی برای ابراز شادی و جذابیت شما هستند. اما ممکن است همه در طی زندگی خود با مشکلاتی نظیر از دست رفتن دندان ‌ها به علل مختلفی مانند تصادفات یا بیماری‌ ها مواجه شوند. یکی از رایج ترین روش ها برای بازگرداندن لبخند فرد و پر کردن جای خالی دندان از دست رفته ایمپلنت دندان است.

این درمان جزو درمان های گران حوزه دندانپزشکی به حساب می آید؛ اما نمی توان یک هزینه مشخص و ثابتی برای این درمان بیان کرد. زیرا قیمت نهایی درمان به عوامل زیادی بستگی دارد. در این مقاله قصد داریم تا این عوامل تاثیرگذار را برایتان نام ببریم.

هزینه ایمپلنت دندان چقدر است؟ به چه عواملی بستگی دارد؟

عواملی که در هزینه نهایی ایمپلنت دندان تعیین کننده هستند عبارتند از:

  • تعداد دندان های نیازمند به ایمپلنت دندان
  • برند و نوع ایمپلنت دندان و روکش مورد استفاده
  • نوع جراحی ایمپلنت (یک مرحله ای یا 2 مرحله ای بودن)
  • درمان های جانبی مانند پوسیدگی دندان و عفونت لثه
  • نیاز یا عدم نیاز به پیوند استخوان و نوع مواد پیوندی
  • تعداد مراجعات به دندانپزشک متخصص ایمپلنت
  • هزینه‌ های مرتبط با عکسبرداری و آزمایش‌ های دیگر
  • تخصص دندانپزشک انجام‌ دهنده
  • هزینه داروها و تسهیلات در کلینیک
  • استفاده از تکنولوژی ‌ها و تجهیزات مدرن

در خصوص نوع ایمپلنت و تکنولوژی های انجام شده در ایمپلنت دندان باید روش جدیدی از ایمپلنت دندان به نام ایمپلنت دیجیتال را ذکر کرد که در ادامه توضیح کوتاهی درباره آن می دهیم.

ایمپلنت دندان دیجیتال چیست؟

ایمپلنت دیجیتال یک روش پیشرفته در کاشت ایمپلنت دندان است که در طول مراحل مختلف از تجهیزات و تکنولوژی ‌های نوین بهره ‌برداری می ‌کند تا نتایجی سریعتر، دقیق ‌تر و راحت ‌تر ارائه دهد. دندانپزشک در این روش برای بررسی وضغیت استخوان ها و موقعیت عصب های دندان از یک برنامه شبیه سازی سه بعدی استفاده می کند.

ایمپلنت دیجیتال به نسبت روش سنتی درد کمتری دارد و اما برای درمان ایمپلنت با این روش باید هزینه بیشتری پرداخت کرد. لازم به ذکر است که این درمان دوره نقاهت کوتاه مدتی دارد و نیاز به بخیه زیادی در این روش وجود ندارد. این روش برای افرادی که سیگار می ‌کشند، یا کسانی که دارای دیابت هستند و یا ارتفاع استخوان کمی دارند، بسیار مناسب است. همچنین افرادی که از جراحی می ‌ترسند یا نیاز به روکش فوری دارند، می ‌توانند از ایمپلنت دیجیتال استفاده کنند و با خیال راحت تری به لبخند زیبای خود دست پیدا کنند.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 116
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

دندان های افراد در سنین مختلف و به دلایل مختلفی مانند ژنتیک و ضربه ممکن است بیفتد. جای خالی دندان در دهان، زیبایی لبخند را از بین برده و اعتماد به نفس فرد را کاهش می دهد. یکی از روش های مهم برای پر کردن جای خالی دندان از دست رفته ایمپلنت دندان است. این قطعه از دو بخش تشکیل شده است. یک بخش آن در لثه قرار می گیرد که نقش ریشه دندان را ایفا می کند و بخش دیگر آن بالای خط لثه قرار می گیرد و نقش تاج دندان را بر عهده دارد.

ایمپلنت دندان چه مزایایی دارد؟

در این قسمت تصمیم داریم تا مهم ترین مزیت های ایمپلنت دندان را به شما معرفی کنیم:

افزایش زیبایی

ایمپلنت دندان برای کسانی که در دهان خود جای خالی دندانی را دارند بهترین روش درمانی است. اصلاح طرح لبخند با این روش بسیار رایج است و با ظاهری طبیعی که دارد هیچکس متوجه مصنوعی بودن دندان فرد نمی شود.

سرعت بالا در کاشت

از مزیت‌ های بزرگ ایمپلنت دندان، سرعت بالای اجرای این فرآیند است. اگر شرایط سلامتی شما و استخوان‌ های فک اجازه دهند، ایمپلنت دندان یکی از سریع ‌ترین روش ‌ها برای جایگزینی دندان ‌های از دست رفته است.

طول عمر بالا

شاید بتوان مهم ترین مزایای ایمپلنت دندان را طول عمر بسیار بالای آن دانست. اگر بیمار بهداشت دهان و دندان خود را به خوبی رعایت کرده باشد، ایمپلنت دندان می تواند درمانی مادام العمر برای جای خالی دندان از دست رفته بیمار باشد.

حفظ سلامت دهان و دندان

ایمپلنت‌ ها جایگزینی برای دندان‌ های از دست رفته به صورت ثابت و محکم می ‌باشند، که این موجب حفظ سلامت دهان و دندان می ‌شود.

عوارض ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان در کنار تمام مزایایی که دارد عوارضی نیز دارد که مهم ترین آن عفونت ایمپلنت دندان بعد از کاشت است. عفونت بر اثر تجمع پلاک های عفونی به وجود می آید که در صورت عدم درمان می تواند باعث ایجاد التهاب، از دست رفتن استخوان و شکست کاشت دندان شود.

برای جلوگیری از عوارض ایمپلنت دندان، اهمیت دارد که به پزشک متخصص ایمپلنت دندان مراجعه کرده و نکات بهداشتی دهان و دندان را رعایت کنید. از جمله عوارض و خطرات ایمپلنت دندان می‌ توان به عفونت در محل کاشت، آسیب به سایر دندان ‌ها، آسیب عصبی و مشکلات سینوسی اشاره کرد. مراجعه به پزشک متخصص ایمپلنت دندان در عین داشتن هزینه ایمپلنت دندان بالا، برای مشاوره دقیق و به عنوان قدم اول در پیشگیری از عوارض ایمپلنت دندان بسیار حیاتی است.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 133
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

همه افراد ممکن است به دلایل مختلفی مانند ضربه خوردن، کشیدن دندان، افتادن دندان به دلیل ارث و ... دندان های خود را از دست بدهند. دندان از دست رفته و یا خراب شده باعث شده است که خیلی از افراد از برقراری ارتباط با دیگران دوری کنند. اما در سال های اخیر با پیشرفت علم در صنعت دندانپزشکی، درمانی به نام ایمپلنت دندان برای این مشکل و بازگرداندن لبخند به وضعیت ایده آل خود به وجود آمده است.

ایمپلنت دندان چیست؟

یکی از روش های جایگزین کردن دندان های از دست رفته ایمپلنت دندان است که از 3 قسمت پایه فلزی، اباتمنت و تاج مصنوعی دندان تشکیل شده است. نصب این پروتز دندانی به این صورت است که دندانپزشک در ابتدا یک پایه فلزی را در استخوان فک قرار می دهد. سپس ابتمنت را به عنوان واسطی بین تاج و پایه جایگذاری می کند و در نهایت بر روی آن تاج دندان را قرار می دهد. ایمپلنت دندان طبیعی ترین روش جایگزین کردن دندان است و بعد از درمان کسی متوجه این نمی شود که یک دندان مصنوعی در میان دندان های بیمار قرار گرفته است.

جنس پایه ایمپلنت دندان چیست؟

مواد استفاده شده در ایمپلنت معمولا از تیتانیوم یا زیرکونیا است که با بدن سازگاری عالی دارند و موجب حساسیت در دهان نمی‌ شوند. ایمپلنت دندان به عنوان یک پایه فلزی در زیر بافت لثه جا می ‌گیرد و به عنوان ریشه دندان عمل می‌ کند، بنابراین تاج دندان به شکل محکمی روی آن نصب می ‌شود.

ایمپلنت دندان دیجیتال چیست؟

ایمپلنت دیجیتال یک روش پیشرفته در کاشت ایمپلنت دندان است که در طول مراحل مختلف از تجهیزات و تکنولوژی ‌های نوین بهره ‌برداری می ‌کند تا نتایجی سریعتر، دقیق ‌تر و راحت ‌تر ارائه دهد. دندانپزشک در این روش برای بررسی وضغیت استخوان ها و موقعیت عصب های دندان از یک برنامه شبیه سازی سه بعدی استفاده می کند.

ایمپلنت دیجیتال به نسبت روش سنتی درد کمتری دارد و اما برای درمان ایمپلنت با این روش باید هزینه بیشتری پرداخت کرد. لازم به ذکر است که این درمان دوره نقاهت کوتاه مدتی دارد و نیاز به بخیه زیادی در این روش وجود ندارد. این روش برای افرادی که سیگار می ‌کشند، یا کسانی که دارای دیابت هستند و یا ارتفاع استخوان کمی دارند، بسیار مناسب است. همچنین افرادی که از جراحی می ‌ترسند یا نیاز به روکش فوری دارند، می ‌توانند از ایمپلنت دیجیتال استفاده کنند و با خیال راحت تری به لبخند زیبای خود دست پیدا کنند.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 125
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

یکی از رایج ترین مشکلاتی که همه افراد جامعه با آن مواجه می شوند، بوی بد دهان است. این امر می ‌تواند به یک احساس ناخوشایند و حتی خجالت‌ آور تبدیل شود. از آنجایی که این مسئه به یک مسئله مهم برای افراد تبدیل شده است، باید عواملی که به بوی بد دهان منجر می ‌شوند را بشناسیم تا بتوان اقدام به درمان کرد. در این مقاله همچنین، بررسی می‌ کنیم که چگونه درمان‌ های ارتودنسی ممکن است تاثیری بر بوی دهان داشته باشند و اینکه آیا این تاثیرات مثبت یا منفی هستند.

علت بوی بد دهان چیست؟

بوی بد دهان میتواند علل مختلفی داشته باشد که باید به طور جدی پیگیری شوند. در ادامه مهمترین عوامل ایجاد بوی بد دهان، را بررسی می کنیم:

بهداشت ضعیف دهان و دندان ها

بهداشت ضعیف دهان و دندان به ویژه برای کسانی که تحت درمان ارتودنسی قرار دارند، می ‌تواند مهم ترین علت بوی بد دهان باشد. مسواک زدن و استفاده از نخ دندان به تمیز کردن مواد غذایی به دام افتاده در دندان‌ ها کمک می ‌کند و از تشکیل پلاک دندان جلوگیری می‌ کند.

سیگار کشیدن

سیگار کشیدن علاوه بر اینکه به بوی بد دهان منجر می ‌شود، باعث خشک شدن دهان نیز می ‌شود. خشکی دهان می‌ تواند بوی نامطبوعی ایجاد کرده و به تشدید مشکل بوی بد دهان منجر شود.

بیماری پریودنتال

بیماری پریودنتال هنگامی ایجاد می ‌شود که پلاک‌ های دندان پس از تشکیل شدن نادیده گرفته شوند. این پلاک ‌ها تبدیل به تارتار می‌ شوند و باعث تحریک لثه ‌ها می ‌شوند. تارتار می‌ تواند فضاها و فاصله‌ های کوچکی بین دندان‌ ها و لثه‌ ها ایجاد کند که باعث جمع شدن مواد غذایی و باکتری ‌ها و ایجاد بوی بد دهان می ‌شود.

مشکلات مربوط به سینوس ‌ها، گلو یا دهان

مشکلاتی مانند عفونت‌ های سینوس، ترشحات بخش خلفی بینی، برونشیت مزمن، عفونت‌های دستگاه تنفسی فوقانی یا تحتانی می ‌توانند دلیل بوی بد دهان باشند. علاوه بر این، سنگ‌ های لوزه نیز می ‌توانند منبع بوی بد دهان باشند، زیرا باکتری ‌ها روی آنها تجمع می کنند و بوی نامطبوعی ایجاد می ‌کنند.

چگونه می توان بوی بد دهان را کنترل کرد؟

  • مسواک زدن و نخ دندان کشیدن
  • استفاده از دهانشویه بدون الکل
  • شستشوی زبان
  • عدم مصرف غذاهایی که بوی قوی دارند
  • استفاده از دمنوش های معطر
  • پیشگیری از خشکی دهان
  • غرغره کردن آب نمک
  • مراقبت از دندان ‌های مصنوعی و نگهدارنده‌ ها
  • مراجعه به دندانپزشک
  • تعویض 2 ماه یکبار مسواک


:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 119
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

ارتودنسی دندان یک درمان به نسبت طولانی مدت در حوزه دندانپزشکی است که به درمان ناهنجاری های دندان ها و فکین می پردازد. ارتودنسی یک راه حل به نسبت گران برای زیبا شدن دندان ها است و به همین دلیل خیلی از افرادی که کاندیدای این درمان هستند نیز با آگاه شدن از هزینه آن، قید درمان را می زنند. عوامل مختلفی بر هزینه ارتودنسی دندان تاثیرگذار هستند و همینطور با راهکارهایی می توان هزینه ارتودنسی را مدیریت و کاهش داد.

در این مقاله قصد داریم تا به طور خلاصه، مهم ترین روش های کاهش هزینه ارتودنسی را به شما معرفی کنیم.

عوامل تاثیر گذار بر قیمت ارتودنسی

  • سن و سال بیمار
  • نوع و شدت ناهنجاری دندان
  • دستگاه ارتودنسی انتخاب شده برای درمان
  • نوع پوشش بیمه بیمار
  • متخصص ارتودنسی انتخاب شده
  • مکان جغرافیایی مطب دندانپزشکی

با چه روش‌ هایی می توان هزینه ارتودنسی را کاهش داد؟

درست است که ارتودنسی دندان یک روش گران و پر هزینه برای اصلاح طرح لبخند به حساب می آید. اما اگر به مزیت ها و آینده ای با درمان آن به دست می آوریم فکر کنیم، متوجه می شویم که هزینه این درمان می ارزد. در ادامه مقاله، راه حل هایی برای کاهش این هزینه بیان می کنیم.

مقایسه قیمت

با جستجو در اینترنت و مقایسه قیمت‌ ها، متخصص ارتودنسی را پیدا کنید که هزینه مناسبی را ارائه می ‌دهد.

مشورت با افراد متخصص

می توان با مطب متخصصان ارتودنسی که در شهر شما فعالیت دارند تماس بگیرید و هزینه ارتودنسی دندان را به ظور تقریبی از آنها جویا شد. مشورت با افراد متخصص می‌ تواند به شما راهنمایی کاملی در انتخاب بهترین گزینه ارائه دهد.

ارجاع ار دندانپزشک عمومی

از دندانپزشک عمومی خود بخواهید که شما را به بهترین متخصص ارتودنسی ارجاع دهد که هزینه‌ های مناسبی را ارائه می ‌دهد. این ارجاع می‌ تواند به شما در پیدا کردن متخصص مناسب کمک کند.

پرداخت به صورت اقساطی

بعضی از متخصصان ارتودنسی امکان پرداخت درمان ارتودنسی به صورت اقساطی را برای بیماران فراهم کرده اند. این روش می ‌تواند تخفیفات ویژه‌ ای برای شما ایجاد کند.

مراجعه به مراکز دولتی و دانشکده های دندانپزشکی

ممکن است به هر دلیلی امکان مراجعه به متخصص ارتودنسی شخصی را در مطب نداشته باشید. در این شرایط می توانید به مراکز دولتی و یا دانشکده های دنددانپزشکی مراجعه کنید که هم هزینه کمتری دریافت می کنند و هم هزینه‌ های متناسب با بودجه‌ های مختلفی ارائه می ‌دهند.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 122
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

بوی بد دهان یکی از مسائل مهم در زندگی روزمره ما و در ارتباط با افراد دیگر است که به طور انکار نشدنی در زندگی ما تاثیرگذار است. از آنجایی که همه ما حداقل یکبار با این مسئله ناخوشایند بوی بد دهان مواجه شده ایم، در این مقاله قصد داریم تا درباره مهم ترین علت هایی که باعث ایجاد این مشکل می شوند و همچنین روش های رفع آن صحبت کنیم.

مهم ترین علل بوی بد دهان

  • بهداشت ضعیف دهان و دندان (مهم ترین علت بوی بد دهان)
  • سیگار کشیدن
  • مصرف غذاها و نوشیدنی ها با بوی قوی
  • ·         خشکی دهان
  • مشکلات مربوط به سینوس ‌ها، گلو یا دهان
  • بیماری پریودنتال
  • برخی از بیماری ها مانند ریفلاکس معده و دیابت

برای رفع بوی بد دهان چه کارهایی می توان انجام داد؟

برای جلوگیری از ایجاد بوی ناخوشایند دهان، می ‌توانید به موارد زیر توجه کنید:

مسواک زدن و نخ دندان را جدی بگیرید: همواره دندان‌ های خود را دقیق و به طور منظم با مسواک بشویید و از نخ دندان برای تمیز کردن فضاهای میان دندان ‌ها استفاده کنید.

از دهانشویه بدون الکل استفاده کنید: برای از بین بردن میکروب‌ها و باکتری‌ها در دهان، از دهانشویه ‌های بدون الکل استفاده کنید.

شستشوی زبان: زبان خود را به دقت و با استفاده از خمیر دندان یا برس‌های زبان تمیز کنید. بسیاری از باکتری‌ها در سطح زبان پنهان می‌ شوند و با تمیز کردن آن‌ ها می‌ توانید بوی بد دهان را کاهش دهید.

اجتناب از غذاهایی که موجب بوی بد دهان می شوند: تا جای ممکن از خوردن غذاها و نوشیدنی‌ های با بوی قوی مثل سیر و پیاز خودداری کنید و به جای آن‌ها، میوه‌ها و سبزیجاتی که سرشار از آنتی اکسیدان‌ها هستند را به برنامه غذایی‌ خود اضافه کنید.

استفاده از دمنوش‌های معطر: از دمنوش‌هایی مانند چای سیاه، چای سبز و جعفری تازه برای تازگی دهان و کاهش بوی بد دهان استفاده کنید.

پیشگیری از خشکی دهان: مصرف آب به میزان کافی و جلوگیری از خشکی دهان می ‌تواند به کاهش بوی بد دهان کمک کند.

استفاده از آب نمک برای شستشوی ته حلق: غرغره کردن با آب نمک می ‌تواند باکتری ‌ها را در ته حلق کاهش دهد و بوی بد دهان را کاهش دهد.

مراقبت از دندان ‌های مصنوعی و نگهدارنده‌ ها: دندان‌ های مصنوعی را به طور منظم تمیز کنید تا از تجمع باکتری ‌ها و بوی نامطبوع جلوگیری کنید.

مراجعه به دندانپزشک: هر شش ماه یکبار برای چکاپ و مشاوره دندانپزشکی مراجعه کنید تا مشکلات دهانی خود را به موقع شناسایی و رفع کنید.

 



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 116
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

خیلی از افراد به دلیل داشتن دندان های نامرتب و نامنظم از داشتن یک لبخند زیبا محروم هستند. این افراد می توانند با درمان ارتودنسی دندان، زیبایی را به دندان ها و لبخند خود ببخشند. اما براکت ها و سیم ارتودنسی (در مجموع به سیم کشی دندان نیز معروف است) هنگام لبخند زدن، ظاهر خیلی مناسبی ندارد و زیبایی لبخند را تحت تاثیر خود قرار می دهد.

امروزه و با پیشرفت علم در حوزه دندانپزشکی، انواع ارتودنسی دندانبه وجود آمده است که نوع جدیدی از آن به نام ارتودنسی نامرئی شناخته می شود. با ارتودنسی نامرئی، می‌ توانید به طور آسان و بدون هیچ دغدغه ‌ای از نظر ظاهری، می توان از این رویای زیبایی بهره‌ مند شد.

ارتودنسی نامرئی چیست؟

دستگاه های ارتودنسی در ارتودنسی نامرئی قابل مشاهده نیستند و فرد می تواند بدون اینکه کسی متوجه درمان دندان های بیمار شود، از اصلاح ناهنجاری های دندانی خود بهره مند شود. به دلیل عدم دیده شدن سیم‌ های ارتودنسی، تقاضا برای ارتودنسی نامرئی در میان بیماران افزایش یافته است.

انواع ارتودنسی نامرئی شامل چه مواردی می شود؟

  • ارتودنسی ثابت با براکت های سرامیکی
  • ارتودنسی پشت دندانی یا لینگوال
  • ارتودنسی نامرئی متحرک با پلاک های شفاف

ارتودنسی متحرک نامرئی به نام ارتودنسی اینویزیلاین نیز شناخته می شود و به دلیل قابلیت جابجایی و خارج کردن دستگاه ارتودنسی توسط خود بیمار، طرفداران زیادی پیدا کرده است و می توان آن را رایج ترین نوع ارتودنسی نامرئی دانست. در ادامه قصد داریم تا مراحل ساخت این دستگاه نامرئی را برایتان شرح دهیم.

مراحل ساخت ارتودنسی نامرئی (الاینر)

قالب ‌گیری از دهان بیمار

در این مرحله از دهان بیمار یک قالب گرفته می ‌شود. این قالب معمولا با استفاده از یک اسکنر سه‌ بعدی ایجاد می ‌شود که وضعیت دقیق دهان را ذخیره می ‌کند.

شبیه سازی سه بعدی پلاک های دندانی

در این مرحله، مدل دندانی که در دهان وجود دارد، در کامپیوتر به صورت سه ‌بعدی شبیه‌ سازی می ‌شود. سپس حرکات مورد نیاز برای بهبود و تغییر وضعیت دندان‌ ها به این مدل اعمال می ‌شوند. وقتی حرکات مشخص شدند، وضعیت نهایی دندان‌ ها با وضعیت اولیه مقایسه می ‌شود. این تطابق مشخص می کند که هر دندان چه حرکت هایی نیاز دارد.

ساخت پلاک نامرئی

پس از شبیه ‌سازی مراحل قبلی در کامپیوتر، پرینتر سه ‌بعدی هر مرحله را پرینت می‌ کند و روی آن یک پلاک شفاف ایجاد می ‌کند. سپس این پلاک به بیمار تحویل داده می ‌شود. معمولا برای هر مرحله یک پلاک تهیه می ‌شود و بیمار هر پلاک را بین یک تا دو هفته استفاده می‌ کند. به این ترتیب، تغییرات مورد نیاز در دندان‌ ها به مرور زمان اعمال می‌ شوند.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 120
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

ارتودنسی دندان یک درمان به نسبت طولانی مدت در حوزه دندانپزشکی است که به درمان ناهنجاری های دندان ها و فکین می پردازد. ارتودنسی یک راه حل به نسبت گران برای زیبا شدن دندان ها است و به همین دلیل خیلی از افرادی که کاندیدای این درمان هستند نیز با آگاه شدن از هزینه آن، قید درمان را می زنند. عوامل مختلفی بر هزینه ارتودنسی دندان تاثیرگذار هستند و همینطور با راهکارهایی می توان هزینه ارتودنسی را مدیریت و کاهش داد.

عوامل تاثیرگذار بر هزینه ارتودنسی

عوامل بسیار زیادی وجود دارند که می ‌توانند بر هزینه ارتودنسی دندان تاثیر داشته باشند. برخی از این عوامل تاثیرگذار بر هزینه ارتودنسی بستگی به خود شما دارند و بعضی دیگر به وضعیت دندان ‌های شما بستگی دارند. مهم ترین عواملی که می توانند در قیمت نهایی ارتودنسی دندان نقش مهمی داشته باشند، عبارتند از:

  • سن و سال بیمار: دندان ها و فک کودکان هنوز به طور کامل رشد نکرده است و راحت تر می توان آنها را جابجا کرد. به همین دلیل طول درمان ارتودنسی کودکان از بزرگسالان کمتر و در نتیجه هزینه آن هم به طبع کمتر خواهد بود.
  • نوع و شدت ناهنجاری: مشکلات پیچیده ‌تر ممکن است نیاز به درمان طولانی ‌تری داشته باشند و در نتیجه هزینه را بالاتر ببرند.
  • نوع درمان انتخاب شده: در سال های اخیر با پیشرفت علم، انواع مختلف ارتودنسی دندان به وجود آمده اند که ممکن است یکی از بقیه آنها قیمت بالانری داشته باشد.
  • نوع پوشش بیمه: بیمه تکمیلی می ‌تواند در کاهش هزینه ارتودنسی نقش داشته باشد.
  • متخصص انتخاب شده: تجربه و شهرت متخصص ارتودنسی نیز می ‌تواند تاثیری در قیمت داشته باشد. طبیعی است که بهترین متخصص ارتودنسی دستمزد بالاتری دارد.
  • محدوده جغرافیایی مطب دندانپزشکی: هرچه مطب شما در محله های بالاتر و بهتر شهر و در استان ها و شهرهای بزرگتری قرار داشته باشد، قیمت ارتودنسی شما بالاتر خواهد بود.

گران‌ ترین و ارزان ‌ترین روش ‌های ارتودنسی دندان

با توجه به نوع مشکل شما، تشخیص متخصص ارتودنسی و همینطور بودجه مالی شما می توان انواع مختلف ارتودنسی را انتخاب کرد.

ارزان ترین ارتودنسی

یکی از ارزان ‌ترین گزینه‌ ها در ارتودنسی، ارتودنسی متحرک دندان است. این نوع ارتودنسی بیشتر برای موارد ناهنجاری ‌های کمتر و جزئی مناسب است.

گرانترین ارتودنسی دندان

یکی از گران‌ ترین گزینه‌ های ارتودنسی، ارتودنسی نامرئی است. این نوع ارتودنسی با استفاده از تجهیزات پیشرفته و شفاف، انجام می‌ شود. این روش، با هزینه بالاتری همراه است اما از لحاظ ظاهری از دیگر روش های ارتودنسی بهتر است.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 118
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

بوی بد دهان یکی از مسائل مهم در زندگی روزمره ما و در ارتباط با افراد دیگر است که به طور انکار نشدنی در زندگی ما تاثیرگذار است. از آنجایی که همه ما حداقل یکبار با این مسئله ناخوشایند بوی بد دهان مواجه شده ایم، در این مقاله قصد داریم تا درباره مهم ترین علت هایی که باعث ایجاد این مشکل می شوند مانند خشکی دهان و تلخی دهان، صحبت کنیم.

علت بوی بد دهان چیست؟

بوی بد دهان میتواند علل مختلفی داشته باشد که باید به طور جدی پیگیری شوند. در ادامه مهمترین عوامل ایجاد بوی بد دهان، را بررسی می کنیم:

بهداشت ضعیف دهان و دندان

می توان این مورد را مهم ترین علت ایجاد بوی بد دهان دانست؛ مخصوصا برای کسانه که تحت درمان ارتودنسی دندان هستند. باکتری‌ ها در دهان و دندان مواد غذایی را تجزیه می ‌کنند و این فرآیند می ‌تواند به تولید بوی بد دهان منجر شود. می توان با مسواک زدن و کشیدن نخ دندان این مواد غذایی به دام افتاده میان دندان ها را تمیز کرد و از تشکیل پلاک دندانی جلوگیری کرد.

دستگاه ‌های ارتودنسی می ‌توانند دسترسی به دندان‌ ها را محدود کرده و باعث ایجاد مشکلات بهداشتی شوند. اگر به درمان ارتودنسی، ایمپلنت دندانی یا بریج نیز احتیاج دارید، باید به بهداشت دهان و دندان خود بیشتر توجه کنید.

مصرف غذاها و نوشیدنی‌ های قوی

بعضی از مواد غذایی بوی قوی ای دارند و مصرف آنها می تواند باعث ایجاد بوی بد دهان شود. به عنوان مثال سیر و پیاز جزو این مواد غذایی هستند که هضم آنها می تواند گازی را به جریان خون و ریه ها منتقل کند که باعث افزایش بوی بد دهان می شود.

خشکی دهان

در صورتی که غدد بزاقی به مقدار کافی بزاق تولید نکنند، دهان خشک می‌ شود و از رطوبت آن کاسته می ‌شود. بزاق علاوه بر مرطوب کردن دهان، به تمیز نگه داشتن آن کمک می ‌کند و بوی بد دهان را کاهش می‌ دهد. برخی عوامل مانند بروز مشکلات در غدد بزاقی، خوابیدن با دهان باز، مصرف برخی داروها و میوه‌ ها و مواد غذایی ممکن است به خشکی دهان و بوی بد دهان منجر شوند.

برخی از بیماری‌ ها

بوی نامطبوع دهان ممکن است نشانه و علائم بیماری ‌هایی مانند بیماری کلیوی، دیابت و اختلال ریفلاکس معده (GERD) باشد. اختلال ریفلاکس معده می ‌تواند باعث بوی بد دهان شود. اگر به بیماری دیابت یا دیگر بیماری‌ ها مبتلا هستید، ممکن است بوی نامطبوعی در دهان خود احساس کنید. بنابراین، در صورت وجود مشکلات مزمن بوی بد دهان، به مشاوره پزشکی نیز نیاز دارید.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 112
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

بدن انسان یک سیستم هوشمند است و هنگامی که فرد در طی یک برنامه لاغری گرسنگی زیادی می کشد، در ابتدا بدن تلاش می کند با سوزاندن ذخایر چربی این شرایط را کنترل کند. این اتفاق باعث کاهش وزن فرد می شود. اما پس از مدتی که گرسنگی مداوم ادامه داشته باشد، بدن تصور می کند که در شرایط قحطی قرار گرفته است؛ به این ترتیب سوخت چربی را تا حد ممکن کاهش می دهد و طبیعتا چربی سوزی هم مثل قبل زیاد و سریع انجام نمی شود و دچار استپ وزنی می شویم.

 استپ وزن به چه دلایلی اتفاق می افتد؟

  • افزایش عضلات در عین کاهش چربی ها
  • عدم مصرف پروتئین کافی
  • قرار نداشتن در حالت کالری منفی
  • داشتن کمبود خواب
  • استرس داشتن
  • عدم انجام تمرینات ورزشی با وزنه
  • وجود مشکلات در وضعیت سلامت فرد
  • قرار داشتن مدت زمان زیاد در رژیم
  • عدم انجام تمرینات هوازی

راه های خارج شدن از استپ وزنی

رژیم شوک یکی از راه ‌هایی است که برای مقابله با استپ وزنی و تحریک دوباره کاهش وزن می ‌توانید انتخاب کنید. این نوع رژیم ‌ها معمولا با محدود کردن مصرف کالری ‌در طول روز آغاز می‌ شوند و می‌ توانند به شما کمک کنند تا وزن اضافی خود را سریع ‌تر از دست بدهید. اگرچه این روش ممکن است در کوتاه مدت به شما کمک کند اما برای مدت طولانی توصیه نمی‌ شود، زیرا ممکن است منجر به کاهش عضلات و آب شدن آنها و همچنین مشکلات سلامتی شود.

برای مقابله با استپ وزنی و دستیابی به کاهش وزن پایدارتر، بهتر است از رژیم‌ های متعادل و متنوع استفاده کنید. این رژیم‌ ها باید شامل میزان مناسبی از پروتئین، کربوهیدرات، چربی‌ های سالم، ویتامین‌ ها و مواد معدنی باشند. به عنوان جایگزین برای رژیم‌ شوک، تلاش کنید تا میزان کالری‌ مصرفی خود را در تعادل نگه دارید و به تدریج تمرینات تناوبی و مقاومتی را به برنامه ورزشی خود اضافه کنید. این روش به شما کمک می‌ کند تا عضلات خود را حفظ کرده و به سلامتی عمومی خود اهمیت بیشتری بدهید.

هورمون استرس یا همان کورتیزول در مواقع استرس زا تولید می شوند. در صورتی که تولید این هورمون از حدی بالاتر باشد منجر به توقف چربی سوزی می شود. بنابراین یکی از دلایل استپ وزنی استرس است که با انجام کارهای زیر می توانید تا حد زیادی آن را کنترل کنید:

  • دمبل بزنید.
  • پیاده روی کنید.
  • صحبت با خانواده، دوستان و گسترش روابط اجتماعی را فراموش نکنید.
  • به موسیقی های آرامش بخش گوش کنید.
  • به حد کافی بخوابید.
  • مدیتیشن کنید.
  • کتاب بخوانید.


:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

معمولا افراد در مسیر لاغری با سرعت به نسبت خوبی شروع به کاهش وزن می کنند. اما ممکن است در مسیر لاغری و کاهش وزن خود دچار استپ وزن نیز شوند. همه ما ممکن است در حین گرفتن رژیم لاغری، در بازه زمانی ای هرچه بر روی ترازو می رویم، عدد ثابتی نشان دهد و تکان نخورد. اگر شما هم با این مشکل دست و پنجه نرم می کنید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا دلایل استپ وزن و روش هایی برای گذر از آن را برایتان شرح دهیم.

استپ وزن به چه دلایلی اتفاق می افتد؟

استپ وزنی یا توقف در کاهش وزن می‌ تواند دلایل متعددی داشته باشد و در اینجا، ما به شما برخی از شایع‌ ترین و مهم‌ ترین دلایل استپ وزن را معرفی خواهیم کرد.

افزایش حجم عضله در کنار کاهش وزن

وزن بدن در طی چند روز یا حتی هفته ممکن است تغییر نکند یا افزایش نسبی داشته باشد. این تغییرات معمولا به عواملی مانند مصرف غذا و تأثیر هورمون‌ ها بستگی دارند. همچنین وقتی که به ورزش مشغول می ‌شوید، ممکن است به همراه چربی سوزی، به حجم عضلات بدن خود اضافه کنید.

عدم مصرف پروتئین کافی

کاهش مصرف پروتئین ممکن است بر توقف کاهش وزن تأثیر گذار باشد. پروتئین یک ماده مغذی بسیار حیاتی برای فرآیند کاهش وزن است. پروتئین می تواند متابولیسم بدن شما را به طور چشمگیری تقویت کند و باعث کاهش مصرف کالری به طور خودکار در طول روز شود. علاوه بر این، پروتئین قدرت کنترل گرسنگی و هوس‌های غذایی را دارد.

قرار نداشتن در حالت کالری منفی

یکی از اصل های کاهش وزن که به " کالری منفی" معروف است این است که باید کالری‌ های مصرفی شما بیشتر از کالری‌ های دریافتی شما باشد تا وزن بدن شما کاهش پیدا کند. بعضی افراد حین لاغری با چالش استپ وزن روبه رو می شوند. توصیه می شود که برای برطرف کردن این مشکل، به مدت محدودی کالری مصرفی خود را یادداشت کنید تا ببینید آیا این مشکل ناشی از عدم رعایت اصل منفی کالری است یا نه.

مصرف نوشیدنی های قندی

استفاده از نوشیدنی‌ های حاوی قند می ‌تواند به طور قابل توجهی تأثیرگذار بر افزایش وزن باشد. ممکن است گاهی از این موضوع غافل شویم، اما حتی یک لیوان نوشابه ممکن است معادل یک وعده کامل غذایی باشد. این مسئله تنها به نوشابه‌ هایی مانند کوکاکولا و پپسی محدود نمی‌ شود، بلکه برای نوشیدنی ‌های سالم ‌تر نیز صادق است. به عنوان مثال، آب‌ میوه‌ های کارخانه‌ ای اغلب از قند فراوانی برخوردار اند.

عدم انجام تمرینات ورزشی با وزنه

در مسیر کاهش وزن یکی از مهم ترین اقداماتی که می توان انجام داد، انجام تمرینات قدرتی با وزنه است. حرکات با وزنه باعث افزایش عضلات شده و کمک کننده چربی سوزی در مسیر کاهش وزن هستند.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 117
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 22 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

همه ما در طول زندگی خود بارها با معضلی به نام جوش صورت مواجه شده ایم که می تواند هم از نظر فیزیکی دردناک باشد و هم از نظر روانی فرد را اذیت کند. به طور کلی انواع جوش ها به دو دسته التهابی و غیرالتهابی تقسیم می شوند. جوش های سرسفید و جوش های سرسیاه جزو جوش های غیرالتهابی هستند که درمان آنها به نسبت جوش های التهابی آسانتر است. انواع جوش های التهابی نیز شامل پاپول، ندول، کیست و پاسچول است که درمان جوش های اینگونه کمی دشوار است.

پس در یک دسته بندی کلی انواع جوش صورت شامل موارد زیر می شود:

  • جوش سرسفید
  • جوش سرسیاه
  • پاپول
  • ندول
  • پاسچول
  • کیست

بعد از اینکه به خوبی انواع جوش ها را شناختیم می توانیم برای هر یک از آنها از درمان های مختلفی استفاده کنیم. در ادامه قصد داریم تا شما را با قاتل جوش صورت آشنا کنیم.

درمان سریع جوش صورت با دارو

در ابتدا باید این نکته را ذکر کرد که درمان جوش صورت نیاز به صبر و حوصله دارد و زمانبر است. واقعیت این است که درمان جوش صورت در یک روز امکان پذیر نیست. بنابراین، انتظار نداشته باشید که با مصرف یکباره هر داروی ضد جوش نتیجه دلخواه را بدست آورید. در بسیاری از داروهای ضد جوش از ترکیب دو ماده شیمیایی بنزوئیل پراکسید و اسید سالیسیلیک استفاده می شود. به این صورت که اکثر پادها، کرم ها و صابون های ضد جوش این ترکیبات را به عنوان ماده اصلی در خود جای داده اند.

درمان خانگی جوش صورت

برای درمان جوش صورت در خانه و همینطور پیشگیری از جوش زدن، روش های زیر را پیشنهاد می کنیم:

  • شستشوی منظم صورت: دوبار در روز صورت خود را بشویید. تعریق، آلودگی محیط و افزایش چربی پوست از جمله عواملی هستند که می ‌توانند جوش ‌ها را ایجاد کنند. با رعایت روتین شستشو در صبح و شب، پوست پاکسازی شده و احتمال التهاب و قرمزی پوست کاهش می ‌یابد.
  • استفاده از وسایل نرم: از وسایل بهداشتی با سطح نرم و لطیف استفاده کنید. در این دوران از وسایلی که ممکن است پوست را تحریک کنند، استفاده نکنید.
  • لایه برداری ممنوع: تا زمانی که بر روی پوست خود جوش فعال دارید قید لایه برداری پوست را بزنید. این کار التهاب پوست شما را بیشتر می کند.
  • داشتن صبر و حوصله در درمان: برای درمان جوش صورت عجله نکنید و بگذارید پوست برای بهبود و بازسازی خود زمان داشته باشد.
  • عدم دستکاری جوش صورت: از دستکاری و فشار دادن جوش‌ ها خودداری کنید. این کار می‌ تواند به تشدید التهاب و ایجاد لک ‌های پوستی منجر شود.


:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 124
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

ابروها یکی از جزئیات مهم در ظاهر هر فرد هستند و وجود هرگونه نقص یا ایرادی در آن به طور مستقیم بر روی زیبایی فرد تاثیر می گذارد. یکی از روش هایی که می توان با آن به طور خیلی طبیعی نواقص ابروهای خود را برطرف کرد، کاشتابرو است که در سال های اخیر بین بانوان طرفداران زیادی پیدا کرده است. همین اتفاق باعث شده است مراکز و کلینیک های کاشت ابروی زیادی در شهرهای مختلف ایران ایجاد شوند. اما بهترین مرکز کاشت ابرو کجاست؟

در ادامه این مقاله قصد داریم تا شما را با مهم ترین ویژگی های کلینیک های ماشت ابروی معتبر آشنا کنیم.

ویژگی های بهترین مرکز کاشت ابرو

کشت ابرو یک پروسه و فرآیند تخصصی است و باید توسط افراد متخصص در کلینیک های معتبر کاشت ابرو انجام شود. این کلینیک ها یک سری ویژگی هایی باید داشته باشند که در ادامه به مهم ترین آن ها می پردازیم:

کادر پزشکی ماهر و متخصص

اولین و اصلی ترین ویژگی یک کلینیک کاشت ابروی معتبر، وجود پزشکان ماهر و متخصص در زمینه‌ امور زیبایی و کاشت ابرو است. پزشکانی که در این مراکز فعالیت می کنند باید تحصیلات آکادمیک، سابقه کاری و تجربه کافی در این زمینه داشته باشند.

مجوز رسمی از وزارت بهداشت

یک کلینیک تخصصی باید مجوز رسمی از وزارت بهداشت داشته باشد تا از دانش پزشکی، مهارت و محیط بهداشتی کلینیک بتوان اطمینان پیدا کرد.

مشاوره کامل

ارائه مشاوره کامل در خصوص فرآیند کاشت ابرو، هزینه کاشت ابرو و توضیح تمامی جزئیات و شرایط به مراجعان می ‌تواند آن‌ها را بهتر آگاه کند.

تجهیزات تخصصی و مدرن

استفاده از تجهیزات تخصصی و مدرن در کنار تجربه و مهارت متخصصین می ‌تواند کیفیت کار و رضایت مشتریان را بهبود دهد.

رعایت پروتکل های بهداشتی

اهمیت به رعایت بهداشت در کلینیک از دیگر ویژگی های یک مرکز کاشت ابروی معتبر است. زیرا با رعایت بهداشت می توان سلامت پرسنل و مراجعان را تضمین کرد.

داشتن پرسنل و کادر درمانی خوش برخورد

خوشرویی کادر درمانی کلینیک می ‌تواند در جلب رضایت مشتریان تاثیر بزرگی داشته باشد. از این مورد نباید ساده گذشت زیرا اگر مراجعی از کارد درمان و برخورد آنان رضایت داشته باشد می تواند آن کلینیک را به افراد دیگر نیز پیشنهاد کند و برعکس.

مدیریت حرفه ‌ای

وجود مدیریت حرفه‌ ای که محیط مناسبی برای کار پرسنل فراهم کند و رضایت مراجعان را تضمین کند، یکی از عوامل موفقیت کلینیک است.

لازم به ذکر است که با وجود اینکه انجام کاشت ابرو در چنین کلینیک هایی هزینه بیشتری دارد، اما نباید به دلیل کمتر هزینه کردن به سراغ هر تبلیغ و کلینیک زیبایی رفت.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 116
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

داشتن جوش زیر پوستی قطعا رنج آور و گاهی نیز دردناک است. جوش زیر پوستی به دلایل مختلفی مانند ژنتیک، تغییرات هورمونی، آلودگی محیطی و شرایط سلامتی فرد می تواند به وجود بیاید. این معضلات نه تنها آزاردهنده ‌اند بلکه به عنوان نماینده ‌ای از وضعیت سلامت پوست ما عمل می‌ کنند.

نکته ای که باید درباره جوش های زیر پوستی دانست این است که هرکز نباید آنها را فشار داد و ترکاند. زیرا با این کار باعث افزایش التهاب و همچنین پخش شدن چرک بر روی سطح پوست می شود.

درمان جوش زیر پوستی

اگر به دلیل هر یک از موارد بالا دچار جوش زیر پوستی شدید و به دنبال روش هایی به عنوان قاتل جوش صورت خود هستید، می توانید با روش های زیر به درمان آنها بپردازید:

برچسب جوش

یکی از گزینه های عالی برای از بین بردن جوش زیر پوستی، استفاده از برچسب های ضد جوش است که حاوی سالیسیلیک اسید هستند. برای استفاده از آنها باید برجسب را بر روی جوش خود قرار داده و پس از مدت زمان مشخصی که روی بسته نوشته شده است، برچسب را برداشته و محل جوش را بشورید.

کمپرس آب گرم

استفاده از کمپرس آب گرم برای درمان جوش‌ های زیر پوستی یک راهکار ساده و موثر است. این روش می‌ تواند جوش‌ های زیر پوستی را از بین ببرد یا آنها را به سطح پوست بیاورد. در این روش، یک حوله تمیز را با آب گرم خیس کرده و روش جوش خود قرار دهید.

استفاده از کرم و ژل موضعی

محصولات درمانی موضعی مانند کرم‌ ها و ژل ‌های حاوی موادی همچون آنتی بیوتیک، رتینوئید و اسید سالیسیلیک می ‌توانند در درمان جوش‌ های زیر پوستی موثر باشند. این محصولات به صورت موضعی بر روی جوش ‌ها اعمال می ‌شوند و می ‌توانند به سرعت مشکل را حل کنند.

روغن درخت چای

روغن درخت چای یک ماده طبیعی با ویژگی‌ های درمانی فراوان است. این روغن دارای خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی بالا است و می ‌تواند در درمان جوش ‌های زیر پوستی موثر باشد. لازم به ذکر است که برای استفاده از روغن درخت چای باید آن را به نسبت 9 به 1 باید یک روغن پایه مثل روغن زیتون و یا جوجوبا مخلوط کرد و سپس با مقداری آب تصفیه شده رقیق کرد.

سپس مخلوط تهیه شده را بر روی جوش قرار دهید و 10 دقیقه بعد آن را با آب گرم بشویید و این کار هفته ای 2 الی 3 بار تکرار کنید.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 108
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 16 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

ابرو یکی از قسمت های مهم و تاثیرگذار در زیبایی چهره افراد است. پرپشتی و قرینه بودن ابروها تاثیر زیادی در زیبایی و جذابیت چهره افراد دارد. همین موضوع خدمات کاشت ابرو را به یکی از محبوب ترین خدمات زیبایی در بین بانوان تبدیل کرده است. پیوند ابرو و یا همان کاشت، فرآیندی است که در آن از نواحی ای که موهایی مشابه ابرو دارند، موهایی برداشت می شود و سپس در امتداد ابروهای فرد کاشته می شوند.

روش کاشت ابرو چگونه است؟

دکتر پوست در ابتدا ابرو را به سه بخش مساوی تقسیم می‌کند: تاج، بدنه و دم ابرو. در قسمت تاج، ابرو به صورت زاویه ‌دار رو به بالا قرار داده می ‌شود تا حالت عمودی نگیرد. در قسمت بدنه ابرو، تاج و دم ابرو به زاویه‌ ای خاص قرار داده می‌ شوند تا جلوی رشد موهای نادرست در صورت جلوگیری شود.

سپس از موهای نازکی که در پشت سر و نزدیک به گردن هستند به عنوان بافت پیوندی استفاده می شود. بلندی این قسمت موها 2 سانتی متر و مشابه بلندی موهای ابرو است. همین باعث می شود تا پزکش بتواند به راحتی حالت موها را ببیند و روی قوس ابرو که روی استخوان حدقه چشم قرار دارد، انحنا و شکل ابرو را تنظیم کند تا حالت طبیعی ابرو را به وجود آورد.

نکته ای که لازم است در این باره بدانید این است که منافذ ابرو باید به نسبت موها بسیار نازک و کوچک باشد. اگر اینگونه نباشد، ممکن است ابروهایی با حالت ضخیم داشته باشیم.

کاشت ابرو چه عوارضی دارد؟

درست است که کاشت ابرو یکی از طبیعی ترین و بهترین روش ها برای پیوند و قرینه سازی ابروها است؛ اما این درمان هم مانند هر روش و درمان دیگری عوارضی نیز دارد. عوارض کاشت ابرو شامل قرمزی، تورم، التهاب، خارش و حتی کبودی در ناحیه کاشت می‌ شود. البته این عوارض طبیعی هستند و پس از چند روز از بین می روند. با این حال، اگر کاشت ابرو در مراکز نامعتبر انجام شود، ممکن است خطرات و عوارض جدی به وجود آید. برخی از این خطرات عبارتند از:

  • عدم تقارن در ابروها
  • رشد نامناسب موها
  • تفاوت در رنگ موها
  • عدم رشد کامل گرافت‌ ها
  • عدم دستیابی به نتایج دلخواه
  • عفونت در ناحیه کاشت یا استخراج گرافت‌ ها

به همین دلیل، برای انجام کاشت ابرو، انتخاب پزشک متخصص و یا کلینیک معتبر بسیار حائز اهمیت است و نیاز به دقت و شناسایی مناسبی دارد.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 16 مهر 1402 | نظرات ()